Interjúk és nyilatkozatok

Goretzka üzent a szurkolóknak – csak nyáron vált

A német játékosnak még céljai vannak a királykékekkel.

Pénteken végleg eldőlt, hogy Leon Goretzka nyáron a Bayern München játékosa lesz. Bár Christian Heidel egy nyilatkozata során kilátásba helyezte, hogy egy Rummeniggével való megbeszélés esetén akár már télen megválnának tőle, Goretzka ígéretett tett a szurkolóknak: Mindent megtesz majd a csapatért.


Leon Goretzka üzenete a közösségi médiában:

Az FC Schalke 04 velem egyeztetve bejelentette, hogy június 30.-án elhagyom a klubot.

Tudom, hogy ezzel mindannyiótoknak csalódást okozok és ezt kevesen értitek majd meg. Bármilyen általam tett magyarázatnak nem lenne jó visszhangja.

Nem is szeretnék most búcsút venni, mert lejátszom még a tavaszi szezont. És mindenki, aki egy kicsit is ismer, tudja: mint ahogy mindig, most is meg fogok szakadni a csapatért. A Schalke 04-et újra vissza akarom vezetni a Bajnokok Ligájába és május 19-én Berlinben, meg szeretném nyerni a DFB-kupát is.

Az elmúlt napokban Clemens Tönniesszel, Christian Heidellel és Domenico Tedescoval vezettem megbeszéléseket. Ők is szomorúak és csalódottak voltak, főleg azért, mert mindent megtettek, hogy továbbra is a Schalkénál tartsanak.

Egy szerdai megbeszélés során főleg az edző vett még jobban a védelmébe, 100 százalékosan épít rám. Ezt vissza akarom és vissza is fogom hálálni. Nem üres kijelentés, ha azt mondom, hogy a Schalkéban eltöltött öt évem a fejemben és a szívemben is szilárdan megmarad.

Ezért szeretnék tőletek kérni valamit. Nem kell egyetértenetek a döntésemmel, de csapatként ne nehezítségek meg a dolgunkat. Ugyanis olyan céljaink vannak, amelyeket el akarunk érni.

Ebből pedig ki akarom venni a döntő részemet!



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top