Összefoglalók

Tesztmeccs: Bayern 5-3 Großaspach (Videóval)

Ribéry triplázott, a harmadosztályú klub háromszor tudott egyenlíteni a foghíjas Allianz Arénában.


A Leverkusen elleni pénteki évnyitó előtt Ribéry három, Coman és Müller egy-egy góljával a Bayern 5-3-ra győzte le a SG Sonnenhof Großaspach csapatát, a harmadosztályú klub háromszor is ki tudott egyenlíteni.

Az Allianz Aréna 5000 fős közönsége előtt a vendégek alakították ki az első helyzetet, Ulreichnek volt szerencséje, a túloldalon Kingsley talált kapufát. Az első gól a 33. percben született meg, Robben elfutása után Coman közelről lőtt a kapuba, később Wagner és Tolisso növelhette volna a Bayern előnyét – először a kapus, később egy védő tisztázott a gólvonal közvetlen közelében. A Großaspach a 41. percben büntetőből egyenlített, Boateng szerelt szabálytalanul.

A második félidőben kicserélődtek a csapatok, az Al-Ahli elleni meccshez hasonlóan be is indult az eseménysor. Meritan Shabani, a Bayern II támadója kapufával kezdett be, az 50. percben viszont már Müllernek adott gólpasszt. Bár a hazaiak a térfelükre kényszerítették ellenfelüket, egy hibát kihasználva Sohm 30 méterről egyenlített ki a kapujából messze kifutó Starke mellett (56). Nem sokáig maradtak a kilátogatók gól nélkül, három perccel ezután Ribéry szép egyéni megoldások után szerezte meg újra a vezetést a Bayernnek (59), két percccel később újra kiegyenlített a Sonnenhof, újabb két percre rá pedig ismét Ribéry volt eredményes (63). Ezután már nem tudott visszajönni a meghívott csapat, Franck megszerezte a saját maga harmadik, illetve a meccs utolsó találatát is. Bár Shabani, Ribéry és Wintzheimer előtt is adódott újabb gólszerzési lehetőség, a meccs vége 5-3 lett.

Ribéry: Ez csak egy tesztmeccs volt, de itt önmagadért is játszanod kell, mindegy hogy hívják az ellenfelet. Eddig jó munkát végeztünk, pénteken viszont nagyon nehéz meccsünk lesz Leverkusenben, győznünk kell ott. Szép dolog, hogy van pár pont előnyünk, de meg is kell tartanunk, Leverkusenben lehetőleg növelnünk is kell azt. Még semmit sem nyertünk meg.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Szokatlan látkép az Allianz Arénáról” class=”out”]

[/toggle]
[/toggles]





FC BAYERN – SG SONNENHOF GROSSASPACH 5:3 (1:1)

FC Bayern
1. félidő: Ulreich – Rafinha, Süle, Boateng, Alaba – Vidal – Robben, James, Tolisso, Coman – Wagner
2. félidő: Starke – Götze, Mai, Friedl, Bernat – Martinéz – Müller, Dorsch (76. Wintzheimer), Rudy, Ribéry – Shabani

Lewa és Hummels még nem vállalhatta a játékot, hátproblémák miatt végül Kimmich sem. 

SG Sonnenhof Großaspach
1. félidő: Broll – Thermann , Leist, Gehring, Fehr – Baku, Bösel, Hägele, Fountas – Sané, Röttger
2. félidő: Reule – Thermann (66. Schiek), Hoffmann, Hägele (60. Gutjahr), Vitzthum – Binakaj, Pelivan, Hoffmann, Gyau – Sohm, Rodriguez

Gólok:
1:0 Coman (33.); 1:1 Sané (41., büntető); 2:1 Müller (50.); 2:2 Sohm (56.); 3:2 Ribéry (59.); 3:3 Rodriguez (61.); 4:3 Ribéry (63.); 5:3 Ribéry (70.)


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top