Sajtótájékoztatók

Jupp: Nagyon jól érzem magam a csapattal, a stábbal

A Bayern mestere beszélt a sérült játékosok aktuális helyzetéről is.


▪ Lenyűgöző feltételekkel dolgozhatunk itt, ráadásul a játékosaim nagyon motiváltan tértek vissza a téli szünetből, utaztak el Katarba. Igazán nagy örömet jelent számomra nem csak a csapattal, hanem az egész stábbal itt lenni.


▪ Robert Lewandowski a félszezonból szedett össze sérülést, jelenleg nagyon jól néz ki a helyzete. Remélem, hogy kedden újra csapatedzésen vehet részt.


▪ Mats Hummels közelítőizomproblémákkal vonult a téli szünetre, ő is a gyógyulás útján halad, talán kedden már újra a csapattal edzhet.


▪ Kimmichnek mandulagyulladása van, előreláthatólag kedden már ő is a csapattal lehet.


▪ Sandro Wagner kiválóan beilleszkedett. Nagyon aktív volt, a gyakorlatok során mindig pozitív hozzáállást mutatott. Fontos játékossá válhat számunkra. Korábban nem volt Lewandowski-alternatívánk, az ő személyében most már van.


▪ Robben és Ribéry is nagyon motivált. Fontos, hogy ilyen vezérjátékosokkal rendelkezünk, akik a teljesítménypotenciáljukat is elő tudják hívni.


▪ Hét edzésgyakorlatot abszolváltunk, ezért a mai, Al-Ahly elleni tesztmeccsen nem várhatjuk el, hogy 100 százalékosan frissek legyünk. De ez egy nagyon fontos alkotóeleme a felkészülésünknek.


▪ Nincs kapcsolat a Bayern és a Chelsea között Vidal ügyében, természetesen marad nálunk, ő nagyon motivált. Sem Arturot, sem más játékost sem fogunk januárban eladni.


▪ Természetesen nagyon jól ismerem a Besiktast. Láttam a Lipcse elleni meccseiket és jó benyomást keltettek bennem. Ráadásul köztudott, hogy a stadionjuk egy katlan. A továbbjutásért tehát nagyon jól fel kell készülnünk rájuk.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top