Interjúk és nyilatkozatok

James: Nyugodtan álmodhatunk a triplázásról

A 2019 nyaráig Bayernben kölcsönszereplő kolumbiai tovább akar maradni a Bayernben.


2019 után is maradok a Bayernnél. A jelenem itt van és én nagyon boldog vagyok Münchenben. Egyáltalán nem szeretnék másra gondolni.


Jupp Heynckes egy csúcsedző, kevés hozzá fogható van a világon! Rengeteget kommunikálunk egymással. Természetesen nagyon nagy segítség, hogy beszél spanyolul.


Mindegyik címet meg akarjuk nyerni. Képesek vagyunk rá, nagyszerű játékosaink vannak, a Bayern favorit a BL-megnyerésére. Ha ekkora a csapat kvalitása, az ember nyugodtan álmodhat a triplázásról.Németország, mint címvédő, egy nagyon nehéz ellenfél lesz, ezért ezt a párharcot legszívesebben csak az elődöntőben játszanám le.


Lassan megtalálom a ritmusomat. Nagy segítségemre van ehhez az is, hogy ilyen sok játéklehetőséget kapok. Remélem, hogy a szezon második fele is jól sikerül.


Szeretem a teltházas Bundesliga stadionokat, mindig tömve vannak. Ráadásul nagyon jó csapatok ellen játszhatsz. Ez egy topbajnokság, nagyon jól érzem magam itt.


Azért nem vagyok gólveszélyesebb, mert többet játszom a középpályán. Ha előrébb játszanék, megpróbálnék több gólt is szerezni.


Az eddigi teljesítményünk során nem csak úgy volt, hogy könnyedén átmentünk az ellenfeleken, a csapat megszakadt egymásért, hiányzott a játék könnyedsége. Még nem tartunk ott, hogy összetépjük az ellenfeleinket. Nem csak az eredményeket akarjuk begyűjteni, hanem a meccseket is egy kicsit magabiztosabban akarjuk lehozni.
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top