Egyéb

Heynckest továbbra is marasztalná a Bayern

Jupp többször elmondta, nem marad. Véleménye megváltoztatására várnak a klubnál.

Nem csak Ulle maradásában bízik a klub, a Sport Bild és a Kicker szerint a német Rekordbajnok jelenleg egy edzővel sem áll kapcsolatban, azaz továbbra is azon dolgoznak Uliék, hogy meggyőzzék Jupp Heynckest, további egy évig maradjon a csapat vezetőedzője.

Előbbi lap szerdai kiadásában az jelent meg, hogy a Bayern megkeresésére Jupp családja zöld utat adott a mesternek egy újabb évre. A 2013-ban triplázó Jupp a gyenge formában átvett csapatával 16 meccsből 15-öt megnyert és nem csak kiváló munkája, hanem a kevés megfelelő utódjelölt miatt is bírná maradásra őt a vezetőség.

A Kicker a csütörtöki kiadásában is arról ír, a Bayern 2019-ig marasztalná a Mestert, ezután pedig Niko Kovac, Ralph Hasenhüttl és Julian Nagelsmann jöhetne szóba. Kovac szavát adta a Frankfurtnak, hogy egy évig biztosan marad jelenlegi állomáshelyén, Hasenhüttl szerződése 2019-ben jár le, a Hoffenhem edzőjének pedig akkor lép hatályba egy kivásárlási záradék a 2021-ig szóló szerződésében. Klopp ügynöke tegnap tagadta a Jürgen és a Bayern közötti szóbeszédet, Löwöt is 2020-ig köti szerződés a Nationalelfhez. A Tuchel iránti érdeklődésünk komolysága kérdőjeles, szabadúszóként megszerezheti őt a klub – ha akarja. Nyilván Jupp lenne az elsőszámú választás.

Minden Jupp döntésén múlik, aki bár rengetegszer hangoztatta, csak a szezon végéig marad, idővel akár még rá is beszélhetik őt egy újabb egy évre a klub alkalmazottai – főleg ha családja is áldását adja/adta a dologra. Kérdés, mit szólna mindehhez Jupp öreg németjuhásza, Cando. Megfelelő feltételek esetén megoldható lenne, hogy Heynckes felesége és egyik legjobb barátja, Cando is támogassa őt Münchenben…

Jupp korábbi interjúiban többek között beszélt arról, miért vállalta el a Bayern irányítását

– illetve, hogy miért nem vállalna újabb egy évet.

Jupp Heynckes óriásinterjú: “Egy jó klíma fontos feltétele a sikernek.”

Jupp Heynckes: Nincs kétségem, a sikersztori folytatódni fog

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top