Átigazolási hírek

Brazzo: Érdeklődünk Goretzka iránt

Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója Dohában válaszolt pár újságírói kérdésre.

Az edzőtáborról: Nagyon, nagyon jó a hangulat, minden pozitív, mindenki a maxon dolgozik. Ez nagyon örömteli. A Dohában lévő feltételek nagyszerűek, tökéletesen fel tudunk készülni a szezon második felére. És ez a legfontosabb.

A felkészülésről: 6 meccsből 15-öt megnyertni nagyszerű teljesítmény. Most úgy készülünk fel, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk. Fontos, hogy meccsről meccsre gondolkodjunk – most épp a Leverkusenre gondolunk.

Ulreich sérüléséről: Épp kórházban vizsgálják. Reméljük, hogy nem komoly. Feltételezem, hogy a rajtra újra a kapuban állhat. (azóta a kapus megerősítette, hogy nincs komoly baj; hivatalos közlemény még nincs a várható kihagyásról)

Thiagoról és Neuerről: Talán februárban visszatérhet. Neuer lerakta a mankót, nem helyezünk rá nyomást, nem jósolgatunk a visszatérését illetően. Megkapja a felépüléshez szükséges időt.

Goretzkáról: Mindenki tudja, hogy ő egy nagy kvalitásokkal rendelkező topjátékos. De június 30.-áig a Schalke játékosa, ezt természetesen tiszteletben tartjuk. Ő egy német válogatott, mondhatjuk, hogy érdeklődünk iránta.

Wagnerről: Sandro igazán lenyűgöz minket. Ő egy nagyszerű srác, ragyogó hozzáállással. Ő egy harcos, aki mindent kiad magából.

Rafinháról: Szerződése van nálunk – nagy céljaink vannak.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top