Átigazolási hírek

Jupp: Goretzka egy jó srác, kedvelem őt

Hermann Gerland személye is döntő befolyással lehet Leon döntésére.

A katari út előtt Jupp Heynckest a Bayernhez közel álló Leon Goretzkáról kérdezték:

„Ő egy jó srác, kedvelem őt, nagyszerű fejlődésen ment keresztül. Peter Hermann dolgozott vele a Schalkénál, ő egy éber, intelligens játékos, aki tudja, mi a legjobb a számára. De először várni kell. Ha jól olvastam, a menedzsere azt mondta, még nem döntött. A spanyolok is versenyben vannak.”

Ezek alapján a Bayern természetesen versenyben van érte, nem véletlenül látogatta meg múlt nyáron Jörg Neubauer menedzser a Bayern központját, már akkor tárgyaltak a játékos jövőjéről.



De hogy mióta lehet a Bayern figyelmében a 22 éves srác? Hermann Gerland, a Bayern évek óta megbecsült segédedzője 1972 és 88 között annál a Bochumnál játszott / edzősködött, ahol Leon karrierje is indult, ott is élő legendaként tisztelik. Gerland kiváló kapcsolatban van Goretzka apjával, a Bild szerint ő is főszerepet játszik a középpályás megszerzésében, a családját már meggyőzte arról, milyen előnyökkel járna a jövője a Bayernnél. Gerland 2014 nyarán nyíltan mondta el, Goretzkának egyszer a Bayernben kell játszania, akkori olvasóink értesülhettek erről:

http://bmmhirek.tumblr.com/post/90251306387/goretzkának-a-bayernben-kell-játszania

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top