Egyéb

Rummenigge: A Bayern egy egyedülálló, különleges klub

A Bayern egyik legfontosabb láncszeme a klub hivatalos honlapján mondott köszönetet.

Kedves Bayern München tagok és szurkolók,

ritkán ünnepelhettük a Karácsonyt olyan nyugodt légkörben, mint ezekben a napokban. A 2017-es év olyan volt, amellyel nagyon elégedettek lehetünk. A Bundesligában a sorozatbeli ötödik bajnoki címünket ünnepelhettük, ez egy történelmi teljesítmény! Ekkora bajor dominancia még az úgynevezett „arany 70-es években” sem volt. És a csapatunk képes és hajlandó ezt a sorozatot folytatni. Hetedszerre telelünk őszi bajnokként, tizenegy pontos előnnyel állunk a Bundesliga élén. Ezt óriásinak tartom! A Bajnokok Ligájában és a DFB-kupában is menetirányban vagyunk. Ezért szeretnék a csapatunknak sok köszönetet mondani. Nagy örömet okoz három táncban is kísérni őket.

Különleges köszönet illeti Jupp Heynckest és az edzői stábját is. A mi Juppunk egy csodálatos visszatérést alapozott meg. 16 meccsből 15 meccset megnyertünk vele. Biztos vagyok benne, hogy a téli szünet után még tovább juttatja el a csapatot, még akkor is, ha a téli felkészülés ezúttal nagyon rövid lesz. Köszönetem Carlo Ancelottinak is, aki az elmúlt nyáron a már említett ötödik bajnoki címhez vezetett minket.

Szeretnék az elnökség és a felügyelőbizottság élén álló barátommal Uli Hoenesszel köszönetet mondani a vezetőségi kollégáimnak, a tanácsadói testületnek, az összes alkalmazottnak és a teljes Bayern családnak azért a szenvedélyükért, támogatásukért, bizalmukért, hűségükért és harmóniájukért, amellyel az FC Bayernt támogatták. Számunkra ezek fontos jelképek ahhoz, hogy – főleg a mai világban – egy egyedülálló és különleges klubbá tegyék az FC Bayernt.

Most pedig, kedves tagok és szurkolók, boldog karácsonyi ünnepet kívánok Önöknek. Élvezzék ezt az időszakot és csússzanak át jól 2018-ba. Legközelebb a január 12-ei tavaszi szezonnyitón látjuk viszont egymást.

Szeretettel:

Karl-Heinz Rummenigge
Az FC Bayern München AG igazgatótanácsának elnökeHozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top