Átigazolási hírek

HIVATALOS: Coman hosszabbított!

2023-ig kötelezte el magát a 21 éves francia toptehetség.


Wagner leigazolásának bejelentése után nem sokkal a Bild és a Sport Bild is tényként írta, hogy Coman 2020-ig szóló szerződését további három évvel toldotta meg a Bayern, délután ezt hivatalosan is megerősítette a klub. A Rekordbajnok jobb fizetést és karriert ígért a visszatérő srácnak, aki nagyon jól érzi magát Münchenben, pár napja le is adta első nyilatkozatát németül.

Coman: Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy még sokáig játszhatok ebben a csapatban. Nagyon jól érzem magam az FC Bayernnél és Münchenben.

Salihamidzic: Kingsley Coman különösen idén fejlődött rengeteget, megérdemelten tagja az FC Bayernnek és francia válogatottnak. Boldogok vagyunk, hogy Kingsley Comant hosszútávon a klubhoz láncolhattuk, meggyőződésünk, hogy az FC Bayern jövőjében is egy szilárd nagyság lesz. Coman nagyon gyors, nagy potenciállal rendelkezik és véleményem szerint már most Európa legjobb támadói közé tartozik. Viszont még ennél is sokkal több van benne, mindannyian nagyon, nagyon sokat remélünk tőle.

Coman 2015-ben két éves kölcsönszerződés keretein belül jött a Juvétól, nyáron ki is vásárolta őt a Bayern, összesen alig 30 millióba került a Ribéry utódként kezelt srác.




https://www.youtube.com/watch?v=kbfib0G9cAg

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top