Átigazolási hírek

A Bayern visszautasítja a Rafinháért beérkező ajánlatokat

Minden bizonnyal a brazil játékos is meggondolta magát a távozást illetően.

A brazil Globo esporte szerint a Palmeiras letett az eredeti tervéről, azaz Rafinha leigazolásáról, a brazil klub elfogadta, hogy a Bayern nemleges választ adott a jobbhátvéd elengedésére. Sőt, az eredeti terv szerint a bajorok továbbra is két évvel megtoldanák a csapat életében fontos szerepet betöltő játékos nyáron lejáró szerződését.

Előzmények:

Rafinha november középén beszélt először távozási szándékairól, november végén pedig a brazíliai képviselője jelentette be a Bayernnel való közelgő megbeszéléseket, ahol a klub terveire volt kíváncsi az érintett játékos. Jupp pár napra rá nyilvánosan nyilatkozott Rafinha fontosságáról, ezután már nem zárta ki a maradás lehetőségét sem a brazil: „Valamikor vissza akarok térni a hazámba, Brazíliába, de még elég fittnek érzem magam ahhoz, hogy pár évig Európában játsszak. (…) Juppal szuper kapcsolatban állunk, fontos a véleménye számomra. Tisztelem őt, segíteni fog a döntésemben is.”

Rafinha ügyében tehát fordulat történt, a jelenlegi állás szerint a téli maradása biztosnak tűnik. A további sorsát egyelőre nem lehet megjósolni.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top