Átigazolási hírek

Uli: Jupp egy lottóhatos jackpottal; lehetnek 50-70 milliós igazolások

A Bayern játékosai és ügyintézői múlt vasárnap fanklub találkozókon vettek részt, szombat este Uli a Schießamer Red-White Dynamite 96 e.V szurkolói közösségét látogatta meg.

Az Arénáról: Sok animációt készítettünk, hogy meg tudjuk beszélni a dolgot. Sok a teljesen piros stadion, optikailag ez a megoldás nem tetszik nekünk. Az én elképzelésem: piros-fehér székek, FC Bayern logo az egyik, Mia San Mia felirat a másik oldalon. Még tárgyalunk róla, de nehéz lesz 50 ezer széket csak úgy kivágni.


Az átigazolási politikáról: Átigazolások terén nem vagyunk abban a helyzetben, hogy egy Neymar – akit egyébként egyáltalán nem tartok annyira jónak -, vagy egy Mbappe – akit már jobbnak tartok – nagyságrendű átigazolást lebonyolítsunk. De ha egy pozícióban szükségességét látjuk,  biztosan mi is készen állunk egy nagybb átigazolásra. Azt hiszem nálunk is lesznek 50-60-70 millió eurós kiadások.


Juppról: Ki van amellett, hogy Jupp Heynckes egy újabb évet a Bayern mellett maradjon? Biztos vagyok benne, hogy 300:0 arányban a maradása mellett döntöttek. Ez a hivatalos végeredmény. Közölni fogom vele, hogy a Schießamer Red-White Dynamite fanklub 300:0 arányban úgy döntött, maradnia kell. Meglátjuk mit szól hozzá. (…) Jupp egy lottóhatos jackpot nyereménnyel.





A csatáralternatíváról: Nem titok, hogy keresünk egy játékost Lewandowski mögé. Ez kissé függ a szerdai meccstől, hogyan játszunk a Dortmund ellen. Ha minden sorozatban állva maradunk, még nagyobb szükség lesz rá.


Robbenről és Ribéryről: Mindketten sokat kiérdemelt játékosok, nem helyeznek minket nyomás alá. Azt hiszem, hogy február, március, április környékén döntést hozunk róluk. Mindketten tudják, soha nem hagyunk egy játékost cserben, például akkor sem, ha valaki megsérül. Nyugodtan járunk el a szerződéshosszabbításokkal.


A Khedirával való találkozásról: Nem átigazolás volt a téma. Az ügynöke vette fel velem a kapcsolatot, beszélni akart velem, mit csinálhatna a karrierje után.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top