Egyéb

Rafinha koccant egyet, a szurkolók kimentették

Szerencsére nem történt baj, az utósztori már egy sokkal kedvesebb történet.

Rafinha és a kép előterében a hősök.

A Bayern játékosai vasárnap fanklub látogatáson vettek részt, Rafi a klub egyik médiaügynökével, Johanna Funkkal a Münchentől kb. 410 kilométerre, a francia határtól nem messze lévő Gundelfingenbe tartott. Ebből a távból alig több, mint 100 kilométert tudott megtenni, Zusmarshausennél ugyanis a hófödte autópályán kisebb balesetet szenvedett, már nem tudott kikerülni egy előtte megcsúszott autót. Szerencsére senkinek nem esett baja, a gépjármű viszont vezethetetlenné vált.



Rafinha ezt követően segítségkérés gyanánt azonnal felhívta a Bavarian Eagles nevezetű gundelfingeni fanklubot, ahol sok szeretettel várták a megjelenését. Végül a 11 ezer fős település hölgy polgármesterének és férjének köszönhető, hogy Rafi az összejövetel helyszínére érhetett: Miriam Gruß polgármesterhölgy férje, Christopher épp a baleset helyszínétől öt kilométerre haladt el, és a hír hallatán azonnal a brazil segítségére indult. A rendőrség megérkeztét, a jegyzőkönyv felvételét kivárva pedig végül három óra csúszással, de Rafiékkal a fedélzeten megérkezett a fanklub találkozó helyszínére, ahol több mint 100-an fogadták éljenezve a brazilt, aki később természetesen egy ukulelés-énekes előadással is kedveskedett a rajongóknak.

De vajon hogyan jutottak haza Rafiék? A fanklub elnöke, Bernd Rechenberger  személyesen gondoskodott a hazatérésükről. Oda-vissza távban ez nem kevesebb, mint 820 kilométer körüli távolságot jelent. Erre csak annyit lehet mondani: Mia san mia

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top