Bundesliga

Heynckes: Kemény munka volt

A Bayern sorozatbeli 7. elsőségét ünnepelheti a szezon féltávjában. A Frankfurt elleni meccs reakciói.

Jupp Heynckes: Láthatták, hogy ez egy nagyon nehéz meccs volt számunkra egy olyan ellenféllel szemben, amely küzdőszellemből lenyűgözően teljesített. Kemény munka volt. A csapatom 95 percen keresztül jó lélekjelenlétet tanúsított. Nem a játék szempontjából, ahogyan azt megszokhattuk, de az ilyen meccseken ellen kell állni és harcolni kell és ezt megtettük. Az őszi bajnoki cím nem annyira fontos, az fontosabb, hogy győztünk és kiépítettük a vezetésünket. Az elmúlt hetekben jó formába kerültünk és a csapat újra támadófocit prezentált. Nagy örömet jelent a tabellára és az előnyünkre tekinteni. Tom Starke lenyűgöző teljesítmény nyújtott.


Tom Starke: Természetesen örültem a 100. meccsemnek. A bemelegítés során tudtam meg, hogy Sven Ulreichnak nem fog menni. Tisztességesen szerepeltem ma, a kapott góljaink száma nullán állt, illetve győztünk. Ha szükség van rám, készen állok, pár évig ezt csináltam és még mindig erőteljes vagyok. Nehéz meccs volt a mai, de az eredménnyel teljes mértékben elégedettek vagyunk.


Thomas Müller: Ma láthatták a Bayern-szívünket, mindenki küzdött. Heves meccs volt, de nagy örömünkre szolgált megvédeni az előnyünket.

Niklas Süle: Az őszi bajnoki címmel nem megy sokra az ember. Továbbra is folytatni akarjuk ezt a teljesítményt és karácsonyig minden meccset meg akarunk nyerni.


Niko Kovac: Azt hiszem, a csapatom nagyon jó meccset játszott egy világklasszis ellenféllel szemben. Már magában az a tény, hogy Jupp Heynckes magasztalt minket, mutatja, hogy mindent megtettünk. Többet érdemeltünk volna a vereségnél. A játékvezető alapvetően tisztességesen fújt. De a döntő jeleneteknél mellényúlt a dolgoknak.


Marius Wolf, a visszavont kiállításáról: Már az öltözőben voltam, majd a csapatmenedzser visszahívott, mert a játékvezető megnézte a videófelvételeket. Szerintem sem volt piros lap.


Fredi Bobic, az Eintracht vezetőségi tagja Vidal sárgagyanús szabálytalanságáról (volt már neki egy): Vidal téves mezt viselt, a másik 17 Bundesliga csapatnál ez piros lett volna.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top