Átigazolási hírek

Rafinha: Tudni szeretném, hogyan tervez velem a klub

A brazil döntésében Jupp Heynckesnek is óriási szerepe lehet. 


Rafinha korábban a brazil Globoesporténak a távozási szándékáról nyilatkozott, pár nappal ezelőtt pedig brazíliai képviselője beszélt a közelgő megbeszélésekről. Most a SportBildnek tett nyilatkozatában Rafa is állást foglalt az ügyben, nem zárta ki, hogy ezt az évet még kihúzza a rekordbajnoknál.


A menedzsmentemmel együtt egy decemberi időpontban szeretném tisztázni a jövőmet a Bayernnel. Tudni akarom, hogyan tervez velem a klub.


Nagyon tisztelem a klubot, minden alkalmazottját. Szeretem Münchent, a város az elmúlt hét évben a második otthonommá vált. Mindent megnyertem itt. Tudni szeretném, hogyan tervez velem a klub, ezután fogok dönteni.


Teljesen fitt vagyok, folyamatos teljesítményt nyújtok. Jövő nyáron lejár a szerződésem, ingyen távozhatok. Természetes, hogy sok ajánlatom érkezik Brazíliából, de Európából is.





Jelenleg csak az FC Bayernre gondolok. Szezon végéig szerződésem van itt. Valamikor viszont vissza akarok térni a hazámba, Brazíliába. Viszont eléggé fittnek érzem magam ahhoz, hogy pár évet még Európában is játsszak.


Jupp Heynckes gyakran játszat engem, szuper kapcsolatban állunk. Az edző véleménye fontos számomra, tökéletesen ismer engem. Nagyon tisztelem őt, segíteni fog a döntésemben is.


Jupp Heynckes a mai sajtótájékoztatóján elmondta, megértené a brazil távozását, viszont utalt arra is, hogy kevés játéklehetősége ellenére fontos eleme a klubnak, alternatívaként pedig a védelem bal és jobboldalán is bevethető, ezért nem lenne egyszerű őt szezon közben pótolni, az angol hetek során nagy érvágást jelentene a hiánya. Illetve megemlítette, hogy nem csak a Bayern mondhat köszönetet az eddigi szolgálataiért, ő is a bajoroknak köszönheti az eddigi sikereit, címeit.

Rafinha nyilatkozata ezt követően érkezett, valószínűleg Jupp szavai folyásolták be pozitívan a nézőpontját. A végső döntés azonban még várat magára, hamarosan tisztább képet kapunk a 32 éves játékos jövőjéről.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top