Átigazolási hírek

Hamarosan tárgyalnak Rafinha jövőjéről

Rafinha brazíliai képviselője erősítette meg a megbeszélések várható időpontját.

A Bayern jobbhátvédje másfél héttel ezelőtt nyilatkozott először és világosan a távozási szándékáról. Most Rafinha brazíliai képviselője, egykori játékostársa, Lincoln adott nyilatkozatot a helyi „Rádio Itatiaia”-nak:

„Még felesleges elkezdeni itt Brazíliában a tárgyalásokat, mert még nem kaptunk távozási engedélyt a Bayerntől. Nem egyszerű döntés ez a klub részéről, főleg azért, mert nincs helyettesük a pótlására. December első vagy második hetében fogunk beszélni a témában, addig nincs lehetőségünk megoldást találni.”

Rafinha szerződése 2018 nyaráig szól, és ha a Bayern tiszteletben akarja tartani az évekig kiegészítő szerepet vállaló játékost – illetve pénzt is akar keresni az eladásán – akkor nem áll az új kihívásra, a családja közelségére és az oroszországi VB-re vágyó játékosa útjába.

„Rafinha szándéka és Rafinha kívánsága a távozás, és ez számít valamit, ugyanis mindig egy mintaszerű profi volt, aki mindenkivel jól megértette magát.” – tette még hozzá a képviselő.

A 32 éves játékos mindenképp Brazíliában folytatja a pályafutását, a Palmeirastól állítólag már konkrét ajánlatot is kapott. A Bayern jóváhagyása nélkül viszont egyelőre nem tud haladni az ügy, vélhetően hamar megkapja majd az engedélyt a tárgyalásokra a brazil.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top