Bajnokok Ligája

Jupp: Ma nem volt több bennünk

Az Anderlecht elleni izzadságszagú győzelmet követően a csapattagok természetesen nem voltak elégedettek a teljesítménnyel. 


Heynckes: Az első félidőben nem lehetett ráismerni a csapatra. Sokszor álltunk távol egymástól, sok volt a labdavesztésünk, nem kombináltunk jól, három-négy helyzetet kihagytunk, köszönetet kell mondanunk Ulreichnek is. Sok hiányosságunk volt, de a félidőben természetesen utasításokat kellett adnom, mert nagyon rosszul játszottunk. Az egyetlen pozitívum, hogy 0-0 volt az állás. Meg kell dícsérnem az ellenfelet. Az Anderlecht lényegesen másképp játszott az új edző irányítása alatt, sokat futottak, volt bennük ötletesség, ezt már a meccs előtt jeleztem a csapatomnak, talán túlságosan hanyagul futottunk neki a mérkőzésnek, arra gondoltunk, hogy az ellenfélnek még pontja sincs a BL-ben. Ma nem volt több bennünk, ezt a 90 perc alatt is láttuk. Kétségtelen, hogy győztünk, de ez a meccs nem volt dicső tett.

Thiago és Robben sérüléséről: Thiagonak valószínűleg egy súlyos izomsérülése van. Már a válogatottból is egy sérülést összeszedve tért vissza, nem csak zúzódása volt, de a szalagokat is érintve voltak. A meccs előtt panaszmentes volt, de lehetséges, hogy összefüggés volt a dolgok között. Robben sérülése nem hiszem, hogy annyira komoly.

A PSG elleni meccsről: Azt hiszem az a fontos, hogy már kvalifikáltuk magunkat a nyolcaddöntőbe, ráadásul a párizsiak elleni első meccs után nem is várhatjuk el, hogy elérjük a csoportgyőzelmet, nem lehet ez az elsődleges célunk. Fontosabb, hogy egyenlő feltétlek mellett mérkőzhessünk velük.


Boateng: Senki nem volt ma jó. Nem voltunk eléggé koncentráltak, sok labdavesztésünk volt, nem voltunk eléggé agresszívak, túlságosan távol álltunk egymástól. Megköszönhetjük Sven Ulreichnek, hogy félidőben nem álltunk hátrányban. A második félidő kicsit jobb volt, majd újra visszaestünk. Nem lehetünk elégedettek ezzel, nem ezek az elvárásaink. Jupp jogosan volt hangos a félidőben, régóta ez volt a leggyengébb mérkőzésünk.


Sven Ulreich: Nem szálltunk be jól a mérkőzésbe, sok párharcot veszítettünk, sok területet adtunk az ellenfélnek és sok volt a könnyed labdavesztésünk is. Egyszerűen nem voltunk jók, főleg az első félidőben, de végül boldogok lehetünk, hogy elhoztuk a három pontot. A PSG ellen más teljesítményt kell nyújtanunk, az odavágó után van mit jóvátennünk.

Marco Friedl-ről: Szuper meccset játszott, jól megoldotta a feladatát. Jár neki a dícséret, nem egyszerű egy ilyen mérkőzésen debütálni.


Lewandowski: Részünkről nem volt tökéletes meccs, de a legfontosabb, hogy miénk a három pont. Az első félidőben túl passzívan támadtunk, az Anderlecht három gólt is szerezhetett volna, de a második félidő sem volt részünkről egy sima győzelem, az utolsó percig kellett küzdenünk. A Bayern részéről ez túlságosan kevés volt.

Jupp félidei reakciójáról: Kissé hangos volt, de ez teljesen normális. Tudja, hogy jobban kell játszanunk, világos, hogy sok hibát vétettünk.

Müller fitt lesz-e hétvégére? Igazán jó lenne, de nem tudom, jelenleg nincs olyan sok támadónk. De mindegy, harcolnunk kell és meg kell próbálnunk Gladbachban is győzni.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top