Akadémia

Youth League: Két büntető és pontosztozkodás Brüsszelben

Az emberelőnyben játszó Bayern nem tudta eldönteni a meccset.

Bár a Bayern csak 1-1-es döntetlent játszott Brüsszelben és a PSG 2-0-ra legyőzte az Celtic csapatát, a mieink egy ponttal továbbra is a franciák előtt állnak a Youth League 5. fordulóját követően. A csoportelsőségről december 5-én, Münchenben döntenek a felek.

A meccset a Bayern kezdte jobban és Sebastian Hoeness csapata is volt a játék ritmusadója, míg a vendégek kontratámadásokra építve dolgoztak ki veszélyes helyzeteket. Részünkről Wintzheimer, Fein és Batista Meier is megszerezhette volna a vezetést, de végül gól nélkül vonultak félidőre a csapatok. Röviddel a második játékrész után a Bayern egy büntetőt követően szerezte meg a vezetést, egy anderlechti védőt ki is szórt a játék vezetője. Negyven perc emberelőnye alatt a Bayern nem tudott újabb helyzetet értékesíteni, ez a 83. percben meg is bosszulta magát, Azevedo-Janelas szintén büntetőből gólt szerezve egyenlített ki.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Manuel Wintzheimer büntetőgólja” class=”out”]

[/toggle]
[/toggles]

A Bayern egy 5-3-2-es rendszerben állt fel:

Früchtl – Heiland, Götze, Mai (64. Nitzl), Stanisic, Köhn – Fein (61. Zylla), Zaiser, Shabani (84. Evina) – Wintzheimer, Batista Meier

Cserék: Hoffmann, Kollmann, Pudic, Jelisic

Gólok: 0:1 Wintzheimer (53.), 1:1 Azevedo (83.)

Kiállítás: Bornauw (50.)

A csoport állása.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top