Bajnokok Ligája

Jupp: Rudy és Tolisso kezd, feltétlenül győzni akarunk

A Bayern kapusa és mestere az Anderlecht elleni idegenbeli CL-meccs előtt tartott sajtótájékoztatót.

Sven Ulreich:

A lehetséges csoportelsőségről: A fociban minden lehetséges, a következő meccseinket is meg kell nyernünk. A célunk természetesen a csoportgyőzelem, de ehhez a többi csapatra is szükségünk lesz.

A teljesítményéről: Örülük, hogy az elmúlt hetekben jó teljesítményt nyújtottam és segíthettem a csapaton abban, hogy eredményesek legyünk.

Egy lehetséges átigazolásról: Neuer visszatéréséig kizárólag a következő mérkőzésekkel foglalkozom, nem pedig azzal, hogy mi lesz a nyáron.

A regenerációról: Nagyon hasznos dolog, jó ötlet volt a hétvége után nem Münchenbe visszatérni, hanem Gladbach közelében maradni és minimalizálni az utazást.

Arra, hogy Matthäus szerint esélyes a válogatottra: Ilyen gyorsan változnak a dolgok a fociban. Lothar pár hete még azt mondta, hogy szemproblémáim vannak. Most áradozva dícsér engem. Nem adok erre sokat, teljes mértékben magamra és a következő meccsre koncentrálok.

Az edzői utasításokról: Az edzők koncentrációja a védelemre helyeződött, mindegyik csapatrésznek hátrafelé is kell dolgoznia, ezt az elmúlt meccseken is nagyon jól csináltuk. A célkitűzés, hogy kapott gól nélkül teljesítsük a meccset. Nagyon összetettek vagyunk, mindenki csapatként védekezik.


Jupp Heynckes:

A meccsről: Minden játékos számára különleges dolog a Bajnokok Ligájában játszani, ráadásul nem az én szokásom változtatni és azt mondani, játsszatok 50 százalékos hőfokon. Eléggé ambíciózusak vagyunk ahhoz, hogy ezt a meccset is megnyerjük, hogy tovább folytassuk a győzelmi sorozatunkat. Feltétlenül meg akarom nyerni ezt a meccset.

Az Ulreichhel való kommunikációról: Nagyon sokat kommunikálok a csapattal, természetesen Svennel is. Megajándékoztam a bizalmammal, amikor hibázott egyet. Mindannyiunknak együtt kell dolgoznunk.

A lehetséges csoportgyőzelemről: Természetesen a PSG elleni meccset is megakarjuk nyerni.

A favorit szerepéről: Sosem szabad lebecsülni egy ellenfelet, főleg nem a Bajnokok Ligájában, a Brugge elleni meccsük imponáló volt számomra. Az persze világos, hogy a belga bajnok nem annyira erős, mint a Bundesliga győztese. Viszont a holnapi meccs semmiképp sem lesz sétagalopp.

Neuerről: Manuel Neuer gyógyulási folyamata a terv szerint halad. Én mindig védelmezem a játékosaimat, egy sérült nálam nem játszik. Szeretném, hogy Neuer ismét teljes értékű legyen. Hogy ennek mikor jön el az ideje, azt nem tudom megmondani.

A lehetséges rotációról: Arjen és pár játékos a válogatott szünetben tudott regenerálódni. Természetesen holnap valamit változtatni fogok. Boateng újra bevethető. Rudy és Tolisso kezdeni fognak. A feladatom, hogy minden játékosnak játékpercet adjak.

Comanról: Kingsley Coman az elmúlt napokban csak a fitneszteremben edzhetett. Nem tudom, hogy bevethető-e holnap.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top