Válogatott

Sérülésmentesen zárult a válogatott túra

Szombaton újra a klubfocié a főszerep, az Augsburg csapatát fogadjuk hazai pályán.

A 2017-es naptári év utolsó válogatott mérkőzéseit is lejátszották, a maradék hét játékosunk, Kimmich, Hummels, Süle, Rudy, Tolisso, Coman és Thiago is visszatérhet Münchenbe. Legjobb tudomásunk szerint mindenki sérülés nélkül úszta meg a kiruccanást. Lássuk a minket érintő tegnapi játéknap történéseit, röviden és tömören.

A Thiagoval felálló spanyolok a 2018-as VB egyik helyszínén, Szentpéterváron játszottak 3-3-mas döntetlent, a Bayern zsenije 60 percet töltött a pályán, 3-2-es vezetésnél kapta le őt Lopetegui szövetségi kapitány. A felhasználói Twitter bejegyzések között kutakodva nem meglepően azt szűrtük le, jó teljesítmény nyújtott a 26 éves játékos.

Ami a nap rangadóját, a francia-német presztízstalálkozót illeti, Süle és Tolisso végigjátszották a meccset, Hummels az első félidőben lépett pályára, Rudy csereként beállva negyed órát kapott, Kimmich és Coman pedig ezúttal nem jutottak szóhoz. Josh történelmi szériája ezzel befejeződött, sorozatbeli 24 végigjátszott válogatott meccs után kapott pihenőt Löw kapitánytól. A meccs Stindl 92. percben szerzett góljával végül 2-2-re végződöttt, ezzel a Nationalelf veretlenül zárta a 2017-es naptári évet, legutóbb 21 meccsel ezelőtt, épp a franciáktól kapott ki a 2016-os EB elődöntőjében.

Tolissóról egyébként a francia futball egyik,  ha nem a legnagyobb hazai ismerőjétől, az Omlett du fromage blog szerzőjétől Szabó Christophe-tól kértünk,  és kaptunk egy részletes vélemenyt,  ezt a délután folyamán közzé is tesszük nektek.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top