Átigazolási hírek

Lewa: Egy fiatal támadót kellene igazolni

A lengyel azt is elmondta, milyen csatár nem jöhet szóba a klubnál.

A sajtóban megjelent észrevételei miatt játékos-menedzsernek is elmehetne a lengyel támadó.

A sajtóban mostanság átigazolási tanácsadóként is tevékenykedő Lewandowski a Sport Bildnek tett nyilatkozatában beszélt arról, milyen támadóalternatívát tudna elképzelni maga mögé a Bayernbe.

„Jó opciót jelentene egy olyan fiatal és sikeréhes támadót leigazolni, aki egy tapasztalt profi mögött még tanulni akarja a szakmát. Számomra már az tehermentesítést jelentene, ha egy adott meccsen 15-20 perccel kevesebbet játszanék. Ebben az esetben több tartalékom maradna a soron következő meccsekre és nagyobb valószínűség szerint maradnék fitt. (…) A döntést, hogy melyik támadó jön szóba, természetesen végül a klub vezetősége hozza meg.”

Lewa nem csak arról beszélt, milyen támadót tudna elképzelni, azt is megemlítette, milyen nem jöhet szóba a klubnál:

„Természetesen az világos, hogy nem beszélünk nemzetközi topcsatárról. Az ebben a kategóriában lévő támadók saját maguk akarnak a szezon sorsdöntő meccsein ott lenni a pályán.”

Lewandowski legutóbb lenyilatkota, a Bayernnek több pénzt kellene költenie játékosokra és kreatívabbnak kellene lennie az átigazolási piacon. 

A Sport Bild egyébként két támadót, Olivier Giroud-t és Kasper Dolberget ajánlotta a Bayern figyelmébe, ezen kívül nem jelent meg semmilyen pletyka arról, hogy ők jelentik a két opciót a klub számára.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top