Átigazolási hírek

Ibisevic a legújabb pletykatéma

Matthäus reálisnak tűnő ötletét Salihamidzic és az érintett is kommentálta.

A Bayern München továbbra is keresi a túlterheltségre joggal panaszkodó Robert Lewandowski alternatíváját a csatárposzton. Nem könnyű jó helyettest találni, ugyanis a fő kritériumnak nem sok minőségi játékos felel meg, vagy akar megfelelni. Az új érkezőnek amellett, hogy jó képességű és gólerős csatárnak kell lennie, el kell fogadnia a másodhegedűs szerepét Lewandowski mögött illetve nem ártana, ha a nyolcaddöntőktől a BL-ben is pályára léphetne. A beugró szerepért persze a Bayern nem szeretne nagy pénzt sem fizetni.

Karl-Heinz Rummenigge: „A lehetőségek korlátozottak. Akinek jó játékosa van, egyáltalán nem, vagy csak horribilis pénzért akar megválni tőle. Erre viszont mi nem állunk készen és nem áll szándékunkban komoly összeget kifizetni egy átigazolásért. Talán valakinek van egy jó ötlete, amely nem kerül drámai összegbe, viszont értelmes megoldást jelent számunkra.”

Az igazolási szándék óta a sajtó sok támadót boronált össze a Bayernnel, most viszont Lothar Matthäus ötlete jelentheti az eddigi talán legreálisabb megoldást, a klub egykori játékosa, a Sky jelenlegi szakértője a Hertha középtámadóját, a 33 éves Vedad Ibisevicet ajánlotta nyíltan a klub figyelmébe a vasárnap esti berlini bajnokin.

[well type=””]
Brazzot idézve a Bild azt írja:
„Lotharnak mindig szuper ötletei vannak, nagyon becsülöm őket. Hagyom, hogy az ötlete befolyásolja a megfontolásainkat.”
[/well]

Ibisevic 268 Bundesliga mérkőzésen 104 gólt lőtt, amelyet a Hoffenheim, a Stuttgart és a Hertha csapataiban szerzett – nem egyszer talált be a bajorok ellen is.  Harcias játékstílusa és karakán egyénisége szerintünk egész jól passzolna a Bayern jelenlegi rendszerébe.

[well type=””]

A Sky persze a Hertha tegnapi meccse után megszólaltatta a pletykaalanyt is:
„Nehéz erre röviden a meccs után bármit is mondani. Nem állok kapcsolatban a Bayernnel.”
[/well]

Óriási játéktapasztalata ellenére a Herthával 2019-ig szerződésben lévő Ibisevic még soha nem lépett pályára a Bajnokok Ligájában. Ha a Bayern megkeresi őt, utolsó esélyként lehetősége nyílna erre, valószínűleg a berlini vezetőség sem állna feltétlenül az útjába.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top