Átigazolási hírek

Mi lesz veled Ribéry? Rummenigge sem tudja

Kalle nem túl magabiztos a francia jövőjét illetően, sokat sejtető nyilatkozatot tett. Ti hosszabbítanátok vele? Szavazzatok!

Mint ismert, Franck Ribéry és Arjen Robben szerződése 2018 nyarán jár le a Bayernnél, ezt követően szabadon távozhatnak a klubtól. Feltéve persze ha a vezetőség nem hosszabbítja meg a szerződést velük, vagy az egyikükkel. Ez az egyik legnagyobb személyi kérdés most a klubnál, illetve az esetleges pótlásuk.

Ribéry ügyében Rummenigge válaszolt a Skynak: „Ha őszinte akarok lenni, ezt a kérdést ma nem tudom őszintén megválaszolni. Csak egyet tudok: Franck Ribéry most már 10 éve van itt az FC Bayernnél. Ő egy óriási érdemeket elért játékos, vele mindent megnyertünk, nagy szinpátiaértékkel bír a klubnál és a szurkolók között is. De végsősorban a futball egy versenysport és amikor döntést kell hoznunk, fel kell tennünk a kérdést: Franck Ribéry jövője? Vagy egy új játékosra van szükségünk? „

A döntésig viszont még van idő: „Ezt nem ma, nem novemberben fogjuk végleg eldönteni. Ráaádul ő most sérült, nem is feltétlenül lenne  nagyon emberi dolog, ha ezt most tennénk meg.”

A Robbery páros közül Arjen hosszabbítására sokkal jobbak az esélyek, bár a holland sem régi önmaga, még így is meghatározó játékosa a Bayernnek. Egy korábbi Kalle nyilatkozatból is kitűnik, Robben maradására van nagyobb sansz. Valószínűleg Ulinak is lesz egy-két szava a francia jövőjéről…

 

Sorry, there are no polls available at the moment.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top