Bajnokok Ligája

Boateng: Győzelemmel akarunk reagálni

Jerome a Celtic elleni meccset megelőzően nyilatkozott a sajtó képviselőinek.

Jerome Boateng:

? A PSG elleni vereséget követő nyomásról: A mi meccseinken mindig ott a nyomás. Természetesen ez a meccs különösen fontos a vereség után, de csapatként tudjuk a feladatunkat és motiváltak vagyunk egy jó eredmény elérésére. Győzelemmel akarunk reagálni.

? A Celticről: Számunkra a mi játékunk a legfontosabb. Az ellenfél jó és jól váltanak ritmust, a játékosaik is nagyon gyorsak, de hazai pályán támadni akarunk és korai gólt akarunk szerezni.

? A sérüléséről: Magabiztos vagyok, de az ember soha nem tudhatja mi történik. Jól érzem magam, ez a legfontosabb, illetve az, hogy egészséges maradjak. Örülök minden pályán töltött percnek, edzésen és tétmeccsen is. Nagyon hálás vagyok az edzőnek, hogy megjutalmaz a bizalmával, megpróbálom ezt jó teljesítménnyel visszafizetni neki.

? A tavalyi szezonjáról: Az egészségről szólt. Néha jobban kellene hallgatnom magamra és a szervezetemre. De ez nem egyszerű, ha az elmúlt években az ember azt vette észre, hogy egészséges.

? Robben 100. BL-meccséről: Ez már egy nagy szám, minden bizonnyal a meccsek 50 százalékában hihetetlenül játszott. Nagy szerepe van abban, hogy az FC Bayern egy ilyen nagy szerepet játszik a Bajnokok Ligájában.

? Neuer szerepéről: Itt van és beszél velünk, végülis ő a mi kapitányunk. De persze kevesebbet van a csapattal, mint egyébként.

? A Jupp alatti motivációról: Nem az edzőtől függően kell motiváltnak lenni, hogy jól teljesítsünk, hanem önállóan kell gondoskodni erről. Ettől függetlenül természetesen szerepet játszik az is, hogyan kezeli az edző a játékosokat. Vannak különböző karakterek és minden játékos más. Az észrevehető, hogy a csapat újra élvezi az edzéseket és a játékot.

? Az átigazolási gondolatokról: Ez már rég történt, de azt hiszem normális, ha valaki gondol erre, már nem vagyok 18 éves. Tudni akartam milyen helyzetben vagyok a klubnál és az edzőkél, de ez nem azt jelenti, hogy menekülni akartam. Szuper időszakom volt a Bayernnél és sok címet nyertünk. Nem akartam elmenni, de megvoltak az okai ezeknek a gondolatoknak.JUPP HEYNCKES SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top