Egyéb

Miben változtak az edzések Jupp irányítása alatt?

A Bild összegyűjtötte, mi lett más Carlo Ancelotti óta. A játékosok elégedettek.

Sebastian Rudy tegnapi nyilatkozata sokat elárul Jupp Heynckes edzéseinek minőségéről.

Az első két edzésgyakorlat során nagy hajtás volt, észlelhető, hogy Jupp nagyon sokat követel, a játékosok pedig még többet akarnak.

[well type=””]
A korábbihoz képest intenzívebb edzések 11 óra helyett 10-kor kezdődnek és mindenkinek egy órával előtte már jelen kell lennie az edzőközpontban.
[/well]

[well type=””]
Minden edzés 90 percig tart, Carlo irányítása alatt sokszor csak egy órásak voltak a gyakorlatok.
[/well]

[well type=””]
Jupp az edzés előtt hosszas beszédet tart, de a játékosokkal is több eszmecserét folytat, tippekkel látja el őket.
[/well]

[well type=””]
Nagy jelentőséget tulajdonít a rövidpasszos játéknak és a játékszituációk begyakorlásának.
[/well]

[well type=””]
A régi-új fitneszedző, Holger Broich irányítása alatt hosszabbak a bemelegítések, akár 20 percig is eltarthatnak. Giovanni Mauri vezényletével az átmozgató gyakorlatok gyakran csak 5 percig tartottak.
[/well]

[well type=””]
Közelről szemléli a kapusgyakorlatokat, a szerdai edzésen Ulreichnek magyarázta el a pozíciós játékot és látta el tippekkel.
[/well]

Boateng: Sok bizalmat áraszt a játékosok felé, természetesen felém is. Elvárja, hogy sokat kommunikáljak a pályán, hogy a csapaton belül felelősséget vállaljak.” (…) Az egész csapat örül, hogy újra velünk van, az edzéseken is jól szórakozunk. Ismét nagyobb hajtás van az edzéseken, mindenki fejlődni akar.

Martínez: Jupp jót fog tenni nekünk. Ő egy tapasztalt edző, aki nagyon jól tud kezelni egy a miénkhez hasonló kedvezőtlen helyzetet. 2012-ben ő hozott ide a Bilbaotól, egy évvel később tripláztunk. A legtöbbünk ismeri őt és a munkáját, ez sokat könnyít a dolgunkon.

Robben: Nagy, de pozitív meglepetés volt számomra a kinevezése, ugyanis korábban kimaradt a spekulációkból. Nagyon örülök, hogy újra itt van, de nem csak neki, hanem Peter Herrmannak és Hermann Gerlandnak is. Magabiztos vagyok, hogy szép időszakunk lesz együtt.

Hogy hogyan állítja fel a csapatot szombaton a Freiburg ellen?
A Bild szerint Ulreich kezdőtagsága és Starke padra ültetése biztos, illetve az Alaba-Boateng-Hummels-Kimmich hátvédsor is borítékolható. A középpályán Javi Martínez mellett vagy Thiago vagy Rudy lép pályára. Ha utóbbi, akkor vagy Thiago vagy Müller támogatja hátulról Lewandowskit, a szélen pedig Coman és Robben ostromolhatnak.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top