Egyéb

Joachim Löw lehet Heynckes utódja?

Bár még a frissen kinevezet Jupp sem kezdte el a munkát, máris az utódjáról pletykálnak. Bierhoff is nyilatkozott.

A német sajtó szerint elképzelhető, hogy Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya a nyári VB után távozik a jelenlegi pozíciójából és a Bayern vezetőedzői helyét veszi át.

Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere reagált ezekre a feltételezésekre:
„Mivel a labdarúgásban minden lehetséges, ezt soha nem zárhatjuk ki. Az nem kérdés, hogy Jogi az összes világklasszis csapat irányítására képes lenne. Én is úgy gondolom, hogy a Bayernt érdekelheti az ő személye.”

A Bild vasárnapi számában megjelentek szerint Joachim Löw valóban azon gondolkozik, hogy a szövetséggel 2020-ig szóló szerződése ellenére már a 2018-as VB után felhagyjon a válogatottal és egy klubcsapat irányítását vegye át. Legutóbb még egy lehetséges külföldi munkavállalásról beszélt, azóta viszont a Bayernnél is lehet egy betöltetlen poszt, egyelőre nem valószínű, hogy Jupp a szezont követően is marad.

Ha szabad prédává válik a válogatottat már 2006 óta irányító Löw,  valóban érdekes megoldást jelenthet Hoenessék számára, ugyanis a tehetséges német játékosokat illetően nála jobb hívószóval nem nagyon rendelkezik senki a német foci világában. További jelöltként emlegetik Nagelsmann, Tuchel, Klopp nevét, de az olasz sajtóban pletykaként Maximiliano Allegri neve is felmerült.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top