Sajtótájékoztatók

Salihamidzic: Nem kell aggódniuk a Bayernért

A Bayern sportigazgatója tartotta meg a Hertha-meccset megelőző sajtótájékoztatót.

Ancelotti menesztéséről: Figyeltük őt és kétségtelenül aggódással tettük mindezt. Természetesen reménykedtünk benne, hogy jobb lesz, de a párizsi meccs nem volt az. Ezzel telt be az utolsó csepp a pohárban. Számunkra sem megszokott helyzet szezon közben edzőt meneszteni.

A Carloval való kapcsolatáról: Én és Rummenigge közöltük vele a búcsút, ez Carlo számára sem volt egyszerű. Mindketten nagyon jó kapcsolatban álltunk vele, sajnáljuk is a dolgot, mint ahogyan természetesen ő is.

A csapaton belüli hangulatról: Beszéltem Ulival és a Párizsban felállított kezdővel újra felingerelt pár játékost az edző. Ha nem játszanak, persze, hogy elégedetlenek.

A PSG elleni kezdőről: Nem hiszem, hogy az edző ezzel provokációt akart elérni, bízott a felállásban. Sajnos már a második percben gólt kaptunk, ha nem így lett volna, talán másképp alakult volna a mérkőzés. Természetesen merész volt, de az edző teljes meggyőződéssel küldte ki a csapatot.

Sagnolról: Willy Sagnol egyelőre az ideiglenes edzőnk. Jelenleg is vizsgáljuk a dolgot, begyűjtük az információkat és ha döntésre jutunk, bemutatjuk az új edzőt. Ennél fontosabb most a berlini meccs, feltétlenül nyerni akarunk.

Az új edzőnek németül kell beszélnie? Jó lenne, de nincsenek további részletek a kilétét illetően. Az FC Bayernnél mindig elsődleges volt, hogy olyan döntéseket hozzunk, amelyekben mindenki egyetért.

A sporszakmai helyzetről: Nem azt a játékot játszottuk, amelyet megszoktuk itt. Az FC Bayern nem csak győzni akar, szépen is kell játszania. Ezt nem tettük meg és gyengeséget mutattunk, erre reagálnunk kellett. Erősen fogunk kijönni ebből a helyzetből. Nagyon jó társaságunk, és egy szuper csapatunk van, ezt bebizonyítjuk vasárnap is.

A Bayern visszaszerezheti az elmúlt évek tekintélyét? Nyilvánvaló, hogy gondolunk erre. Olyan edzőre van szükségünk, aki a problémáinkat kezelni tudja és jó megoldást tud találni a klub számára. Nem egyszerű feladat, de biztosan egy jó megoldást fogunk találni.

Veszélyben van a Bayern hazai dominanciája? Higgyenek nekem, nem kell aggódniuk a Bayernért. Nem amatőrök vagyunk, hanem vérprofik. Megpróbáljuk a legjobb edzőt megtalálni a klub számára. Erről egyelőre csak a klub berkein belül beszélünk, ez a jövőben sem lesz másképp.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top