Bajnokok Ligája

Carlo: A legjobb teljesítményre van szükségünk

A PSG elleni meccs előtt Ancelotti, Tolisso és Hummels állt a sajtó elé. A rendelkezésre álló nyilatkozataik itt. 

Corentin Tolisso:

▪ Természetesen tudjuk, hogy ez egy hihetetlenül nehéz meccs lesz. Ennélfogva 50:50 százalékra saccolom be az esélyeket.

▪ Jól beilleszkedtem a csapatba, Kingsley, Willy és Franck nagyon sokat segítettek ebben.

Mats Hummels:

▪ Kemény harc lesz azért, hogy ki birtokolhatja majd többet a labdát és ki tudja ezt jobban kihasználni.

▪ Igaza van Arjennek, nem a pénz lövi a gólokat, de pénzért lehet venni olyan játékosokat, akik aztán őrületesen sok gólt lőnek.

▪ Ribery egy fantasztikus játékos, aki a különleges pillanatnak él és mindig teljes erőbedobással játszik. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a sorainkban tudhatjuk.

Carlo Ancelotti:

▪ Örülök, hogy újra itt lehetek, csak jó emlékeim vannak a PSG-ről. Most viszont azt szeretném, hogy a csapatom a jobbik arcát mutassa holnap, a legjobb teljesítményre van szükségünk.

▪ A PSG-nek egy nagyon jó, fantasztikus kvalitásokkal teli csapata van, nagyon versenyképesek a BL-ben. Az új játékosaiknak viszont időre van szükségük, hogy megtalálják a helyüket a rendszerben.

▪ Ez egy fontos meccs lesz. Kétségtelenül nem ezen a meccsen fog eldőlni, de csoportelsők akarunk lenni.

▪Hogy kirúgnak-e egy vereség esetén? Örülök, hogy a nigériai újságírók ennyire foglalkoznak velem. Komolyra fordítva, nem hiszem. A szezon korai szakaszában vagyunk.

▪Egy jó egyensúlyra van szükségünk, védekezésben és támadásban is,  ez lesz a kulcs. Figyelnünk kell a PSG veszélyes kontráira, nem szabad Neymarnak és Mbappénak területet adni.

▪Lewandowskinak még négy évig van szerződése, a Bayernnél fogja befejezni a pályafutását.

▪Hogy meddig építhetünk még a Robben/Ribéry széljátékra? Jó szezont játszanak, amíg fittek és jó állapotban vannak? Nem tudom. De volt olyan játékosom, aki 40 éves koráig játszott, igaz ő védő volt.

▪Minden játékosunk bevethető, nem lesz egyszerű a kezdőről dönteni.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top