Átigazolási hírek

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK ÉS PLETYKÁK



[well type=””]2017.11.02: | Kiessling örülne, ha a Bayern megszerezné őt.

Lewandowski alternatívájának keresése óta számos névvel szóba hozták a Bayernt, konkrétum azonban még nem jelent meg a keresett cserecsatárról. A Bayer Leverkusenben parkolópályára állított, a szezon elején két meccsen összesen csak 19 percet játszó Stefan Kiessling is ebbe a körbe tartozik.

Most személyesen reagált a pletykákra: „Az, hogy a nevem összeköttetésbe került a Bayernnel, természetesen nagyon jót tesz a helyzetemnek. Ki tudja mi fog történni?! Télen biztosan nem fejezem be a pályámat, az nem én lennék. A futball írja a legőrültebb történeteket.” (…) Jelenleg olyan nehéz helyzetben vagyok, amelyben még soha, természetesen nagyon csalódott vagyok.”

Jupp Heynckes anno két évig volt Stefan Kiessling edzője, jelenleg nem állnak kapcsolatban.


[/well]

[well type=””]
2017.11.02.  | Goretzka a Barca mellett döntött?!

A Barca ügyeiben általában elég jól informált Mundo Deportivo magabiztosan állítja, hogy Goretzka a Barcelonát választotta.
[/well]

[well type=””]
2017.11.01. | Rafinha visszatér Brazíliába?

Globo: A Cruzeiro alelnöke felvette a kapcsolatot Rafinha ügynökével és magabiztos benne, hogy a téli átigazolási szezonban sikerül is megszereznie a Bayern mellőzött jobbhátvédjét. Csábító erőként a pénz és a hazájába való visszatérés mellett a rendszeres játéklehetőséget ígérik neki, amellyel akár az oroszországi VB brazil keretébe is jobb eséllyel kerülhet be.

Szerintünk Rafinha nem szeretne még visszatérni Brazíliába, európai csapattól is könnyedén kaphat jó ajánlatot, nyáron a Chelsea csábította. Távozása nem elképzelhetetlen.
[/well]

[well type=””]
2017.11.01. | Az új csatárnak Lewa mögé kell beállnia a sorba

Brazzo: „Egy olyan igazolásnak kell továbbsegítenie minket, aki tisztában van azzal is, hogy Robert mögé kell beállnia.”
[/well]

[well type=””]
2017.10.29: | Tehermentesítő cserecsatárt akar Lewandowski

Lewandowski alapból az egyetlen minőségi középtámadó a csapatban, kulcstámadóink sérülésével még nagyobb terhelés várhat rá. Ezt szóvá téve arra kérte a vezetőséget, hogy télen igazoljanak mögé egy cserecsatárt. Megfelelő javaslat esetén Jupp, Kalle és Brazzo is támogatja az ötletet.
[/well]

[well type=””]
2017.09.15: | A Bayern állítólag akarta Keitát, de a Liverpool közbeszólt

A Kicker szerint előrehaladott tárgyalásokban voltunk Naby Keita leigazolásának az ügyében, de a Liverpool licitje miatt végül visszaléptünk a dologtól:

▪ A Lipcse játékosának egy 2018-ban érvénybe lépő 55 milliós kivásárlási záradék van a jelenlegi szerződésében, amelyet a Bayern ki is fizetett volna – a Liverpool viszont 65 millió és egyéb bónuszok fejében a következő szezonra már előre bebiztosította magának a guineai középpályást.

▪ Ha Klopp csapata jövőre is BL-résztvevő lesz, újabb 10 milliót utalnak át a Leipzig számlájára, ez már 75 millió, 20-al több, mint amit a nyáron érvénybe lépő kivásárlási záradék tartalmaz.

▪Keita a következő szezontól négy évig közel 20 millió euró fizetésben fog részesülni, a Bayern érthető módon ebben sem tudott/akart már licitálni… A Liverpoolnak így mindennel együtt összesen 130-150 millió eurójába kerül Naby Keita leigazolása.


[/well]

[well type=””]
2017.09.24: | A Bayern is licitált a Lyon 16 éves tehetségéért.

L’Equipe: A Bayern idén nyáron egy 8-9 millió körüli ajánlatot nyújtott be Willem Geubbels játékjogáért a Lyonnak, de az Olympique visszautasította azt. A 16 éves és 1 hónapos balszélső hétvégén a történelem 3. legfiatalabb játékosaként debütált a Ligue1-ben, ezzel ő az első olyan játékos a francia bajnokságban, aki már a 21. században született. Ha most nyáron nem is sikerült megszerezni, valószínűleg továbbra is figyelemmel kísérjük Geubbels fejlődését.


[/well]

[well type=””]
2017.09.22: | Goretzka: Bayern vagy Barca?

A bajorok által is érdekelt játékos iránt a Barca is nagy érdeklődést mutat.
[/well]

[well type=””]
2017.09.19: | Lewandowski: Jól érezzük magunkat Münchenben, de a fociban gyorsan változnak a dolgok
[/well]

[well type=””]
2017.09.19: | Rafinha a Sport Bildnek tett nyilatkozatában a távozás gondolatával játszadozott el: 

„Már a szezon előtt voltak ajánlataim Angliából és Spanyolországból, erről tudnak az illetékesek is. Az FC Bayernt a szívemben hordozom, mindig a maximálisat nyújtom, ezért azt hiszem, hogy a felelősök megértik, hogy játszani akarok. Ha nem, akkor el kell gondolkoznom a jövőmön.”
[/well]

[well type=””]
2017.09.19: | A Lazio középpályását figyeljük?!

Az olasz Calciomercato szerint a MU képviselői mellett a Bayern megfigyelői is a helyszínről nézték meg a hétvégi Genoa 2-3 Lazio mérkőzést, hogy közelebbről szemrevételezzék a 22 éves középpályás, Sergej Milinkovic-Savic játékát. A rómaiak 2018 nyarán állítólag 70 millió eurót kérhetnek el a Goretzkához hasonló szerepkörben játszó szerbért, már ezért is ésszerűbbnek tűnik az ingyen mozdítható német játékos megszerzése.


[/well]

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK ÉS PLETYKÁK
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top