Átigazolási hírek

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK ÉS PLETYKÁK



2017.11.26. | A Lewa-család Los Angelesről álmodozik

Anna Lewandowska, Robert Lewandowski felesége a lengyel Businessinsider lapnak elmondta, párjával Los Angelesről álmodoznak, szeretnék ott népszerűsíteni a márkaikat és ezért mindketten remélik, hogy ott fejezi majd be pályafutását a Bayern-támadó. Ez persze odébb van, Lewa még csak 29 éves.


2017.11.26. | Heynckes tartaná magát a megállapodáshoz

Hoeness a Bayern közgyűlése után egy kérdésre válaszolva elmondta, a szezon után is eltudja képzelni Juppot a Bayernnél. A mester a ‘Gladbach elleni meccs után nyilatkozott a témában: „Nem tudom mi indíttatta Ulit arra, hogy ilyesmit mondjon. Világos megállapodásunk van 2018. június 30.-áig. Ez egy nagyon világos egyezség és nem szeretnék minden héten előállni vele. Most vagyok itt hét-nyolc hete, a munka az első. De a megállapodás egyértelmű és ez semmit nem is fog változni. Közgyűlés után volt, az ember ilyenkor érzelmes, biztosan csak ennyiről van szó.”


2017.11.26. | Wagner-ügy: Brazzo bizakodik

Hiába áll Hoeness szerint mérföldekre a Hoffenheim és a Bayern elképzelése Wagner átigazolási összegét illetően, Brazzo továbbra is optimistán tekint a 29 éves játékos megszerzésére: „Jó megbeszéléseim voltak Alexander Rosennel, amit Uli Hoeness mondott, azt tiszteletben hagyom, erről nem nyilatkozok tovább. Hamarosan újra meghallgatjuk egymást, majd meglátjuk mi fog történni.”


2017.11.25. | Hoeness kételkedik Wagner érkezésében

A Bayern elnöke elmondta, hogy az átigazolási díjat kell tisztázni Sandro Wagner ügyében, de a klubok elképzelése egyelőre mérföldekre van egymástól. Így akár el is bukhat az ügy.


2017.11.25. | Uli nem zárja ki Heynckes maradását

Hoeness a közgyűlést követő nyilatkozatában egy Jupp jövőjére vonatkozó kérdésre elmondta, nem tud és nem is akar kizárni semmilyen lehetőséget, de el tudja képzelni, hogy az idény után is maradjon a 72 éves mester.


2017.11.25. | A Bayern új stratégiára épít az átigazolási piacon

Kalle elmondta, a Bayern csakúgy mint eddig, továbbra is okosan gazdálkodva lesz jelen az átigazolási piacon. A legnagyobb tehetségekre agresszívan és gyorsan akarnak lecsapni, erre a klub segítségére lesz Salihamidzic új megfigyelői rendszere.


2017.11.25. | Costa 46 millióért fixen távozik

Rummenigge a közgyűlés során elmondta, a Juventus nyáron biztosan kiváltja Costát a jelenlegi kölcsönszerződésből.


[well type=””]
2017.11.22. | Heynckes a Wagner ügyről: Vannak más játékosok is

Jupp a ZDF-nek: „Alapvetően semmit nem gondolok a téli átigazolásokról, mert a Bayern Münchennek nagyon magas elvárásai vannak a játékosaival szemben. Ezért biztosan nehéz egy megfelelő backupot találni és megszerezni is azt.”

„Semmit nem fogunk elsietni. Nyugodtan elemezzük majd az egészet, majd eldöntjük, igazolunk-e valakit vagy sem.”

A Sandro Wagnerrel kapcsolatos kérdésre válaszolva elmondta: „Vannak rajta kívül más játékosok is.”[/well]

[well type=””]
2017.11.22. | A Bayern hosszabbítani akar Kimichhel! 

A bajorok már most megtoldanák a 22 éves játékos 2020-ig szóló szerződését. 
[/well]

[well type=””]
2017.11.19. | A Hoffenheim nem adja könnyen Wagnert

Alexander Rosen sportigazgató utalt arra, hogy Gnabry kölcsönszerződése talán meghosszabbításra kerül, de talán Wagner is marad a klubnál – a Bayernnek így vagy irreális, 15-18 millió körüli összeget kellene fizetnie Sandroért, vagy Gnabryt is belevenné a TSG az alkuba.
[/well]

[well type=””]
2017.11.19. | Rafinha ajánlatot kapott Brazíliából.

A brazil Globoesporte szerint a Palmeiras ajánlatot nyújtott be Rafinhának, jelenlegi állás szerint ezt még tanulmányozza a 32 éves jobbhátvéd. A brazil bajnokság a téli szünet után kezdődik, így Rafi korai távozása nagyon valószínű – a Bayern biztosan nem fog az útjába állni.

Zé Roberto csapattársa sajnos már biztosan nem lesz, a Bayern egykori, jelenleg 43 éves brazil játékosa a következő szezont már nem kezdi meg a zöldekkel.[/well]

[well type=””]
2017.11.19.Griezmann nem jön, Wagner érkezése közeleg, Robben és RIbéry ügyével tavasszal foglalkozik a klub.

Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója az Augsburg elleni bajnoki előtt nyilatkozott a fent említett játékosok ügyében. 
[/well]

[well type=””]
2017.11.17. | Rafinha a távozás szélén!

Hiába ajánlott új szerződést Rafinak a Bayern, a brazil több játékot és új kihívást szeretne, ezúttal már ott, ahol családja is tartózkodik – Brazíliában. A 32 éves játékos szerződése nyáron jár le, de már a következő hónapban jelezné a Bayern vezetőségének, rendezzék el az ügyét. Ebből következtetve Rafinha jó eséllyel akár már a télen elhagyhatja a csapatot.
[/well]

[well type=””]
2017.11.17. | Bayern versenyfutás Griezmannért?

A spanyol Sport a mai számában említésszerűen a Bayernt is megemlítette a Griezmannt kérők listáján, elsősorban viszont a Barca komoly érdeklődéséről szólt a cikk. A hír megjelenését követően a Sky saját infórkra hivatkozva írta, a bajorok újabb versenyfutást tesznek a 100 milliós cédulával rendelkező villámgyors franciáért – viszont jobb fizetési lehetőségei miatt a Barcelona van előnyösebb helyzetben.

Érdeklődésünk nem kizárt, az esetek többségében általában hiteles Di Marzio márciusban azt írta, Griezmann ügyében a Bayern áll pole pozícióban. Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni, hogy kicsengedjük a kötelező összeget – illetve, hogy Antoine a katalánok helyett a Bundesligába vágyik inkább.
[/well]

[well type=””]
2017.11.18  | Heynckes megerősítette a Bayern szándékait!

A Bayern felvette a kapcsolatot Sandro Wagner ügyében a Hoffenheimmel, erősítette meg Jupp Heynckes. A falusiak tegnap már elmondták, megértik a támadó helyzetét, ezért valószínűleg nem is állnak majd az útjába, a Bild szerint 10 millió euró körüli összegért meg is válnának a 29 éves játékostól.
[/well]

[well type=””]
2017.11.16 | Úgy tűnik megvan Lewandowski alternatívája!

Julian Nagelsmann a Hoffenheim mai sajtótájékoztatóján megerősítette, Sandro Wagner a Bayernbe akar igazolni, a Bayern pedig le is igazolná őt.  A fiatal német edző elmondta, Wagner felesége és két gyermeke München mellett él, ezért nem haragszanak rá a távozási szándéka miatt.  /// Csak az átigazolás díja a kérdéses.

Süle és Rudy után Wagner is a Bayernben köthet ki.


[/well]

[well type=””]
2017.11.15 | Sandro Wagner távozási engedélyt kért a Hoffenheimtől – közel a Bayernhez?

A 29 éves Bayern nevelés már csak családi okok miatt is szívesen visszatérne Münchenbe.
[/well]

[well type=””]2017.11.14. | Coman után újabb PSG nevelést akarunk?

A L’Equipe információi szerint a Barcelona mellett a Bayern München is felvette a kapcsolatot a 17 éves Yacine Adli képviselőivel, állítólag főleg a katalánok érdeklődését tartja hízelgőnek a francia játékos. Mindenesetre a PSG nem akar megválni tőle, hosszútávon akar tervezni a középső középpályással.
 
Adli hamarosan Münchenbe látogat, ahol csapatával Youth League meccsen lép majd pályára. Nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a klubok között téma lesz az ő jövője is.

[/well]

Az oldal alján lapozz!


Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK ÉS PLETYKÁK
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top