Átigazolási hírek

AS: Lewa a Realba távozna, de szüksége van-e a Madridnak rá?

Balague szerint a Real nem mutat túl nagy érdeklődést a lengyel iránt.

Ki ha én nem?

A tekintélyes Guillem Balague szerint Lewandowski „rögeszméje”, hogy a 2021-ig érvényes szerződése ellenére 2018 nyarán a Realba igazoljon, a képviselői állítólag már közölték is ezt a Bayern vezetőivel. Balague az AS cikkjében azt is írja, hogy a szezon során gyakoriak lesznek a Lewa és a Bayern oldal közötti ülések, amelynek egyetlen témája lesz: Meghatározni a klubnak a játékos árát. Hogy miért?




  1. A Real nem akar csatározni a Bayernnel, viszont Lewandowski bonyolítja a dolgot, mindenképp Madridban akar játszani.
  2. A Real állítólag már közölte a Lewa-oldallal, hogy a vezetőség nem részesíti előnyben 30 év fölötti játékosok leigazolását, úgyhogy a dolgok állása szerint nem is érdekli őket a lengyel – persze minden csak ár kérdése – a Bayern viszont aligha adná olcsón a nemrégiben hosszabbító támadót – kérdés, hogy szükség van-e egy állítólagosan távozni kívánó játékosra?
  3. A Real inkább a 21 éves Timo Werner iránt mutat érdeklődést.

Mindennek ellenére Lewandowski nyomást gyakorol az ügynökeire és ragaszkodik a Realhoz.

A lengyel pár nappal ezelőtt nyíltan krizitálta / mondta el a véleményét a klub átigazolási politikájáról és a klubhűséggel kapcsolatban is kétértelmű kijelentéseket tett, ez Rummeniggének sem tetszett. Uli Hoeness ahogyan azt illik, azonnal nevetségessé tette a pletykákat – vagy Lewandowski távozási szándékát: „Még nincs április 1.-je.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top