Bajnokok Ligája

Ancelotti: A legjobb csapat fog játszani

A Bayern mestere a PSV Eindhoven elleni mérkőzést megelőzően válaszolta meg a sajtó kérdéseit.

carlo

Miben változott a játék a 4-1 óta: A Frankfurt elleni meccs óta egy nagyon jó időszak kezdődött. A csapat igazán jól és minőségien játszik, a csapatszellem is jobb. De holnap nehéz dolgunk lesz. Mindent fel kell vonultatnunk, ugyanis a PSV nagyon erős hazai pályán.

Robben jövőjéről: Arjen nagyon jó teljesítmény nyújt és rengeteg tapasztalatot és minőséget hordoz magában. Remélem, hogy még sokáig tud ezen a szinten játszani. Mindannyian segítünk neki ebben.

Müllerről: Thomas Müller az egyik legintelligensebb játékosom, kiemelkedő teljesítmény nyújt, ráadásul taktikailag is nagyon jó. Ő az egyik legjobb és legfontosabb. Legutóbb nem játszott, mert pihenőt akartam neki biztosítani.

Robben esetleges pályára lépéséről: Képes a játékra, jó állapotban van, de nem tudom mennyi ideig, 45, 60 vagy 80 percig tud szerepelni. Meglátjuk.

A PSV védelméről: A saját játékunkra kell koncentrálnunk, mindegy, hogy a PSV három, négy vagy öt védővel áll fel. Mindig tudunk játékot váltani.

Badstuberről: A padon kezdi a találkozót.

A rendszerről: Nem változtatunk semmit, jelenleg jól megy a játék.

A rotációról: Ez egy fontos meccs és idő előtt akarjuk kvalifikálni magunkat a nyolcaddöntőbe. Holnap a legjobb csapat fog játszani.

Az eindhoveni meccsről: Kicsit más lesz, mint az odavágó. A PSV holnap nagy nyomással fog támadni, nagyon jó támadóik vannak és ki is akarják majd használni az ő képességeiket.

Lewandowskiról és Robbenről: Fontos, hogy a játékosok kölcsönösen segítsék egymást. Robben és Lewandowski a legutóbbi meccsen jó példát mutatott, és szeretném, hogy minden játékos ennyire bensőségessé tegye a játékot.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top