Átigazolási hírek

„Helyes döntés volt a Bayernnek nemet mondani.”

Vincent Thill, a Metz 16 éves luxemburgi tehetségének édesapja a Bildnek nyilatkozott.

Áprilisban jelent meg az első hír, miszerint a Bayern München érdeklődik a Metz fiataja, Vincent Thill iránt, egy ideig úgy is tűnt, hogy Münchenben folytatja a 16 éves tehetség. Thill májusban végül 2019-ig hosszabbított. Júliusban a játékos édesapja, októberben az ügynöke is megerősítette a Bayern megkeresését és ajánlatát. Serge Thill ezúttal a Bildnek nyilatkozott bővebben fia maradásának körülményeiről.

„Nem volt egyszerű, de helyes döntés volt a Bayernnek nemet mondani. Vincent óriásit fejlődött jelenlegi klubjában, az érdeklődők továbbra is sorban állnak érte”

„Nem tudom megmondani mikor vált klubot, talán év végén, talán jövőre, lehet hogy csak két év múlva.”

„A Bayern túl korai lett volna, szüksége van a családjára, a közeli környezetére.”

” A pénznek soha nem szabad a lényeges döntésekben szerepet játszania, ez abszolút másodlagos. Mindig mondtam neki, hogy a nagy pénz magától jön, csak a futballra koncentráljon. Játszon jól, a többi jön magától.”

„A Bayerntől kapott mez a szobájában lóg, mellette Kevin Volland aláírt trikója van, amelyet akkor kaptunk, amikor velük álltunk tárgyalásban. „

Thill iránt több sztárklub, így például a Real Madrid is érdeklődik, de a felnőtt válogatottsággal is rendelkező játékost a Svédország elleni VB-selejtezőn 14 klub is figyelte.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top