Bundesliga

Ancelotti: Alonso lassú, de…

A Bayern mestere a Mönchengladbach elleni mérkőzés kapcsán válaszolt a sajtó kérdéseire.

A védelmi munkáról: Sok játékossal támadunk, ezért néha még vannak problémáink a védekezésben. El kell találnunk az egyensúlyt.

A ‘Gladbach kontráiról: Kétségtelenül erősek benne, de elégedett vagyok a védelmünkkel, ráadásul nagyon sok gólt is szerzünk. Mi akarjuk alakítani a játékot és ezért nem változtatjuk meg a rendszerünket sem.

A fiatal játékosok megszerzéséről: Az ember minden korosztályban találhat jó játékosokat. Buffon és Pato is nagyon fiatalok voltak, amikor az irányításom alatt játszottak. A fiatal játékosok jót tehetnek a csapat kémiájának.

A csapat nimbuszának csökkenéséről: A csapat nagyon koncentrált, a Frankfurt elleni mérkőzést feledésbe merítettük.

A bajnoki konkurensekről: A Bundesliga nagyon versenyképes sorozat, de a kezünkben tartjuk.

A sérültekről: Csak Ribéry sérült, rajta kívül minden játékos jó fizikai állapotban van. Ribéry jövő héten elkezdheti az egyéni gyakorlatokat.

A Xabi Alonsot ért kritikákról: Alonso lassú, ez igaz – én is az voltam játékosként. De a döntő tényező, hogy a labda milyen gyors és Xabi az egyik legjobb játékos a labda mozgatásában. Nagyon tisztelem őt és a karakterét.

A ‘Gladbachról: A Mönchengladbach egy jó csapat. A Celtic ellen jól játszottak és nagyon gyorsak a támadóharmadban. Ismerem a Bayern gyengeségeit a Gladbach ellen, de holnap koncentrációval és intenzitással akarjuk ezt elfeledtetni.




Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top