Bajnokok Ligája

Ancelotti: A játékosok jelentik a megoldást

Hummels több szenvedélyt vár a csapattól a PSV elleni hazai BL-meccsen, az edzés alapján nagy tűzzel fognak élni a játékosok.

Hummels:

A PSV elleni meccsről: Máris egy kisebb nyomás alatt vagyunk, mert az első két hely egyikét akarjuk elérni a csoportban. Ezért meg kell vernünk a PSV-t. Hazai meccs lesz, ahol mi vagyunk a favoritok. De jelenleg nem nem vagyunk elégedettek a mutatott játékunk miatt.

A hangulatról: A Frankfurtban lejátszott meccs után világosan kimondtuk, hogy a játékosokon múlik, hogy nem nyerünk mérkőzéseket. Beszéltünk egymással és gondolkodtunk, hol tudunk fejlődni. Az edzésen padlógázt adtunk és felmutattunk valamit, meg akarjuk mutatni, hogy nem voltunk elégedettek a csapatteljesítménnyel.

Ancelottiról: Szombaton nagyon elégedetlen volt azzal, ahogyan játszottunk. Jogosan kaptunk egy kisebb füttyszót. Most egyszerűen újra egy másik szintre akarunk felérni. Több szenvedéllyel.

A PSV-ről: Egészen jól ismerem a csapatot. Daniel Schwaabbal már játszottam együtt, de a legtöbbször Luuk de Jonggal volt dolgom. A híresebb játékosokat egészen jól ismerem, a többiekről még tanulnom kell.

A hiányzó mohóságról: Abszolút nem voltunk elégedettek a legutóbbi meccsekkel. Ami a mohóságot illeti, még javulnunk kell. Tegnap és ma egy egészen más tüzet mutattunk és teljesen más intenzitással töltöttük a napunkat.




Ancelotti:

A legutóbbi meccsekről: Megtanultuk, hogy szervezettség nélkül nem tudunk nyerni.

Arról, hogy a játékosok a meccs előtti éjszakát már nem otthon, hanem a csapathotelban töltik majd: Már a szezon előtt megmondtam, hogy néhány különleges meccs előtt a hotelba kell menni. És a holnapi egy különleges mérkőzés lesz.

A Bayern játékosokról: A játékosok nagyon intelligensek és megértik, hogy nem volt jó a hozzáállásuk.

Az ellenfélről: Nagyon jól ismerjük a PSV-t, védekezőleg és támadólag is nagyon jól szervezettek. De a saját játékunkra kell fókuszálnunk.

Az intenzitásról: A játékosok megértették, hogy a Frankfurt ellen rosszak voltunk. Remélem, hogy holnap egy másik mérkőzést fogunk látni.

A sérültekről: Vidal, Costa, Bernat és Martínez is jönnek holnap a hotelba és opciót jelentenek holnapra. Csak Ribéry hiányzik.

A stratégiájáról: Mindig saját magam kell hogy legyek. De természetesen tudok néha valemelyest keményebb is lenni, mert a Frankfurt elleni meccsen mutatott hozzáállással nem tudok egyet érteni. De emiatt nincs szükség és nem is akarom a játékosokat megbüntetni. A játékosok megtudják érteni, mi ment rosszul. Ha a dolgok nem úgy alakulnak, gyorsan már krízisről beszélnek. De azt hiszem ez még korai. Előtte jól játszottunk és minden meccset megnyertünk. Okos játékosaink vannak és a holnapi hozzáállás már más lesz.

A nyomásról: Nem érzek nyomást. A csapat a legutóbbi négy Bundesliga kiírást megnyerte, de ezt idén is megakarjuk tenni.

A keretről: Sok játékosunk áll rendelkezésre és ez nagyon jó. A tabella elején akarunk állni, áprilisban is. Mindig jó időszakot akarunk.

A médiáról: Mindig ugyanaz a helyzet, ha az embernek ilyen időszaka van. Minden szezonban vannak nehéz pillanatok. Valamikor októberben, valamikor februárban. Nyugodtnak kell maradnunk. A játékosok jelentik a megoldást.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top