Bundesliga

Ancelotti: Győzelemmel akarunk visszatérni

Badstuber a keretben, de Robben is készen áll a Frankfurt elleni találkozóra. Ribéry és Bernat mint utólag kiderült, nem utaztak a csapattal.

anv

A Frankfurtról: A legutóbbi három meccsükön jól játszottak. Nehéz dolgunk lesz, de győzelemmel akarunk visszatérni.

A két válogatott gólt jegyző Julian Green fejlődéséről: Julian egy jó játékos, aki a feladatra koncentrál. Az elkövetkezendő hetekben van esélye a játékra.

A lehetséges kezdőről: A felállást csak a mai edzés után hirdetem ki a játékosaimnak.

Boateng és Hummels párosáról: Jól játszottak és természetesen nagy bizalmam van bennük.

Alaba pozíciójáról: A tervünk az, hogy továbbra is szélsővédőként fog játszani.

A válogatott szünet utáni új kezdetről: Nagyon fontos, mert az elmúlt két meccsen valamelyest veszítettünk az intenzitásunkból. Tudjuk mik voltak a hibáink és ezeket ki fogjuk küszöbölni.

Franck Ribéryről: Nem olvastam Franckról az szalagcímeket. Továbbra is nagyon bízom benne. Tudom mit tud a pályán teljesíteni, a többi engem nem érdekel.

A csapat fejlődéséről: Eddig nagyon elégedett vagyok a játékosok teljesítményeivel. Nyilván tudunk még fejlődni, fogunk is.

Robbenről és Badstuberről: Mindketten probléma nélkül edzettek ezen a héten, de csak az edzés után döntök arról, ki utazik velünk Frankfurtba.

A PSV elleni jövőheti meccsről: Először a Frankfurt elleni meccsre gondolunk. Még egy egész hetünk van, hogy a következő találkozóra felkészüljünk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top