Bundesliga

Ancelotti: Nagy intenzitású mérkőzést várok

Robben a Köln ellen kezdőként léphet pályára. A meccsel kapcsolatban Ancelotti tartott sajtótájékoztatót.

carlo

Az Atletico elleni meccsről: Nem játszottunk jól, sok párharcot veszítettünk és nem az általunk elképzelt módon játszottunk. Nem jól váltottunk át védekezésből támadásba. Nem jól pozicionáltunk és a középpályán is hiányzott az egyensúly. Tudtuk, hogy az Atletico jól kontrázik. Az első 20 percben nagyon jól játszottunk, de sok labdát veszítettünk és hibákat vétettünk, amelyből végül a gól is eredt. Nem mi vagyunk az egyetlen csapat, amelynek nehézségei akadtak a Calderonban.

A személyi helyzetről: Problémáink voltak Thiagoval, de ma újra edzett. Ribéry kimerült, de a meccsre újra fitt lesz. Minden további játékos egészséges.

Robbenről: Jól van. Azt hiszem holnap kezdőként léphet pályára. Ha maradni akar, nem ütközünk akadályba. De ezt a klubbal kell megbeszélnie.

A Kölnről: Jól szervezett csapatuk és gyors játékosaik vannak, még veretlenek. Modestét még a franciaországi időszakomból ismerem. Ő egy nagyon veszélyes játékos és a Köln ellen egy nagy intenzitású mérkőzést várok. Ezért rotálni fogok.

A BL-vereség utáni győzelem fontosságáról: Senki nem örül a vereségnek, de a Bundesligában jól rajtoltunk. A vereségből is lehet tanulni, de fontos, hogy a következő mérkőzésre koncentráljunk.

A csapat teljesítményéről: Nagyon elégedett vagyok azzal, amit eddig nyújtottunk. A szezonrajt jó volt és közel minden játékosunk fitt. Nagy bizalmam van a csapatban.

Douglas Costa állapotáról: Izomproblémái vannak és szerdán részt vett pár teszten. Szerdán kezdi az egyéni edzéseket és reméljük, hogy a válogatott szünetben újra a rendelkezésünkre állhat.

Az új gyep hatásáról: Egy kicsit aggódóm, a Hertha ellen egy gyengébb talajon teljesítettük a legjobb játékunkat (nevet), de egy jó pázsiton természetesen fontos, hogy gyors és jó futballt játsszunk.

A fejlődési lehetőségekről: Az edzésen és a mérkőzésen apróságokban kell feljavulnunk, még ha nehéz is háromnaponta mérkőzést játszani.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top