Bajnokok Ligája

Lahm: Ez lesz a szezon első erőpróbája

A Bayern kapitánya és Javi Martínez az Atletico elleni rangadót megelőzően tartott sajtótájékoztatót.

lahm

Philipp Lahm:

A meccsről: Madridban mindig nagyszerű, a spanyolok és a németek közötti párosítások is mindig különlegesek. Ez megmutatja a két ország nagyszerű nagy kvalitásait.

A tavalyi elődöntőről: Világos, hogy a meccs még a gondolatainkban van, nem olyan régen történt. Most a három pont a tét a csoportkörben. Ezután beszélhetünk jó startról a Bajnokok Ligájában. Ez a holnapi feladatunk.

A spanyol ligáról: 2013-ban volt Németországnak egy jó éve, de különben jelenleg a spanyol klubok dominálnak, nem csak a BL-ben, hanem az EL-ben is. Nem csak három, hanem 4-5-6 vagy 7 jó csapatuk is van, amely mindig messzire jut a sorozatokban.

A célokról: Azért lépünk pályára, hogy megnyerjük a mérkőzést. Sehova nem azért utazunk, hogy egy pontot szerezzünk. De végezetül az egy pont is elfogadható lenne.

Az Atleticoról: Mindegy holnap mi történik, szuper startot vettünk a ligában és a kupában. De ez egy nehéz feladat lesz, papíron ez lesz a szezon első erőpróbája. Az Atletico az első kemény ellenfél. Egy jó BL-rajt érdekében holnap pontot kell szereznünk.

Griezmannról: Ő egy nagyon gyors és jó kontrajátékos, aki inkább a második hullámból ér fel, mintsem egy klasszikus csatár. Mindenképpen egy jó játékos, akire oda kell figyelnünk.

Javi Martínez:

A meccsről: Készen állunk és egy jó meccset akarunk játszani.

Az Atleticoról: Európa egyik legjobb csapata ellen játszunk. Sok nagy kvalitású játékossal rendelkeznek.

Griezmannról: Ő egy nagyon veszélyes támadó, de nem csak rá kell koncentrálnunk.

Ancelottiról és Guardioláról: Hasonlóak, a csapat is szinte ugyanaz maradt. Mindketten nagy hangsúlyt fektetnek a labdabirtoklásra és a védelemből felépített támadójátékra. Talán Carlo játékstílusa közvetlenebb, a gyorsabb befejezést keressük.

Az Atletico játékstílusáról: Az Atletico egy nagyon érzelemdús klub. Erősek a védelemben és veszélyesek a kontrák során. Kontrollálnunk kell az ellentámadásaikat, erre kell berendezkednünk, de nem fogunk változtatni a saját stílusunkon.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top