Interjúk és nyilatkozatok

Carlo: Lewandowskit senkiért nem cserélném el

A lengyel elmondta, némi időre van szüksége a szerződéshosszabbításhoz. A Bayern mestere bizakodó.

Lewandowski a lehetséges szerződéshosszabbításról: „Mindig elmondtam, hogy találhatunk megoldást. De ez nem megy ilyen gyorsan. Szezon közben nem olyan egyszerű, mert az embernek ehhez a döntéshez szüksége van némi időre. Számomra jelenleg fontosabb, hogy mit vonultatok fel három naponta a pályán. Ezzel a témával egy kicsit várni kell.”

A Sport Bild szerint a Bayern éves szinten 15 millió eurós szerződést kínál a lengyel elé, aki ezzel a klub legjobban kereső játékosává válna. Carlo Ancelotti a PSG-vel kapcsolatos pletykákra reagálva elmondta, szerinte aláírja-e majd az új tervezet a támadó: „Lewandowski a PSG-ben? Lehetetlen. Úgy gondolom hosszabbítani fog a Bayernnel. Párizsba talán 5 vagy 10 év múlva igazolhat.”

Ancelottin biztosan nem múlik a dolog, ugyanis teljesen elégedett a kiváló formában lévő játékossal: „Griezmann bármelyik európai topcsapatban képes lenne játszani. De nekünk nagyon jó támadóink vannak és Robert Lewandowskit senkiért nem cserélném el.”

Az ingyen megszerzett és a mértékadó Transfermarkt szerint jelenleg 75 millió euróra taksált Lewa 2019 nyaráig áll szerződésben a Bayernnel.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top