Bundesliga

3. forduló: Bayern München 3-1 Ingolstadt

Manuel Neuer 676 perc után ismételten gólt kapott, de bravúrjai is kellettek a győzelemhez.

ingolstadt

Harmadik bajnokiját, egyben az idei hatodik tétmérkőzését is megnyerte a Bayern München, ezúttal az Ingolstadt együttesén keresztül jutott három ponthoz Carlo Ancelotti együttese. A bajor kiscsapat bátran és nagy lelkesedéssel játszotta végig a találkozót, a vezetőgólon kívül több alkalommal is lehetőségük volt bevenni a helyt álló Manuel Neuer kapuját. Lewandowski egyenlítőgóljára, amely a lengyel 5. bajnoki gólja volt, mindösszesen négy percet, a vezetőgólra viszont az 50. percig kellett várniuk a Bayern szurkolóknak, Xabi Alonso szokásához híven távolról bombázott Nyland kapujába. A megnyugtató hendikepes eredményt végül a legutóbb négy éve gólt szerző Rafinha állította be, aki szintén a 16-oson kívülről talált célba. A brazil védő volt a 10. játékos – egyben a 4. védő -, aki az idei tétmeccseken képes volt a gólszerzésre. A mérkőzés krónikájához tartozik Kingsley Coman és Jerome Boateng visszatérése, a csereként beállt Douglas Costát viszont kényszerű okok miatt váltani kellett. A mérkőzésen a betegség miatt kimaradó Lahm, Alaba, Hummels, Müller négyes, valamint a még mindig visszatérésre váró Badstuber sem vehetett részt.

0-1 Lezcano (8′)


1-1 Lewandowski (12′)


2-1 Xabi Alonso (50′)


3-1 Rafinha (84′)


Neuer hatalmas védése:


FC BAYERN – FC INGOLSTADT 3:1 (1:1)

FC Bayern Neuer – Rafinha, Kimmich, Martínez, Bernat – Vidal, Alonso, Sanches (61. Thiago) – Coman (46. Costa / 83. Boateng), Lewandowski, Ribéry
Cserék Ulreich, Robben, F. Götze, Green
FC Ingolstadt Nyland – Levels, Matip, Tisserand, Suttner – Roger – Groß, Morales (63. Hinterseer) – Hartmann (71. Lex), Lezcano, Leckie (81. Cohen)
Cserék
Hansen, Jung, Wahl, Hadergjonaj
Játékvezető Patrick Ittrich (Hamburg)
Nézőszám 75.000 (teltház)
Gólok 0:1 Lezcano (8.), 1:1 Lewandowski (12.), 2:1 Alonso (50.), 3:1 Rafinha (84.)
Sárga lapok Thiago / Lex, Tisserand

A Bayern – Ingolstadt mérkőzés statisztikája | eredmenyek.com


A mérkőzés hosszú összefoglalója:

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top