Bundesliga

Carlo: Coman kezd, három játékos megbetegedett

A Bayern mestere az Ingolstadt elleni mérkőzést megelőzően tartott sajtótájékoztatót.

carl

Az Oktoberfestről: Tudom, hogy a müncheni emberek számára az Oktoberfest nagyon fontos esemény. De nekünk egyelőre az Ingolstadt elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk.

A jó Oktoberfesti mérlegről: Ez jót jelent számunkra. Jelenleg jó formában vagyunk, az összes eddigi mérkőzésünket megnyertük. De minden meccsre koncentrálnunk kell. Minden mérkőzés okozhat nehézséget.

A személyi helyzetről: Három játékosunk, Lahm, Alaba és Müller megbetegedtek, gyomorproblémáik vannak. Holnap ők nem tudnak játszani. Boateng és Robben viszont ismét ott lesznek a keretben.

A játékstílusról: Elégedett vagyok a játékkal, de tudunk jobban is játszani, a játékosok tudnak ennél jobban is teljesíteni.

Az Ingolstadtról: Nagyon gyorsan rohamoznak csapatként, megpróbálnak futballozni, ez nagyon fontos. 100 százalékon kell lennünk. Minden csapatnak megvannak a kvalitásai, de a gyengéi is, ezt kell nekünk kihasználnunk. Azt hiszem nyitott mérkőzésnek nézünk elébe.

A kapott gól nélküli szériáról: Valamikor gólt fogunk kapni, de továbbra is így kell teljesítenünk. Jó mentalitást vonultatunk fel a pályán és erre kell koncentrálnunk.

Hummelsről: Két napig nem edzett, de ma visszatérhetett hozzánk. Játszhat az Ingolstadt ellen.

Kimmich pozíciójáról: Sok poszton, középhátvédként, a jobbhátvédként, jobbszélsőként, de a két gólja után akár támadóként is tud játszani. A felállásról még nem döntöttem, de Kimmich játszani fog holnap is.

Ismét az Oktoberfestről: Szeretem a sört és három évvel ezelőtt is ellátogattam az Oktoberfestre, amely hihetetlen volt. Nagyon boldog vagyok és remélem, az elkövetkezendő napokban ellátogathatunk a személyzettel erre a rendezvényre. Sokat tudok a borokról, tudom mennyit tudok meginni belőle. A sörből nem tudom.

Comanról: Coman jól edzett, fitt, készen áll, holnap kezdeni fog.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top