Bundesliga

2. forduló: Schalke 0-2 Bayern München

A bajorok a meccs hajrájában harcolták ki a három pontot és ezzel tartják a makulátlan mérleget.

fcbhippo-largesixteentonine-1

Az első fordulós futballparádé után a második körben már keményen meg kellett dolgoznia a győzelemért Ancelotti csapatának, ezúttal csak az utolsó 10 percben sikerült bebiztosítani a sorozatbeli negyedik sikert. Lewandowski idei 4. bajnoki találatával, valamint a válogatott meccsen pár napja betaláló Kimmich góljával a Bayern végül 2-0-ra győzött a Schalke pályáján. A mérkőzés kulcsát az olasz mester kiváló cseréi jelentették, Vidal, Costa és Kimmich beállításával megélénkült az eleinte kicsit fásultan játszó bajorok játéka. Mindkét oldalon akadtak komoly lehetőségek, de a Bayern a mérkőzés utolsó harmadában egyértelműen dominálta és színezte a focit, a Schalke legutoljára a 70. percben próbálkozott kapuralövéssel. Renato Sanches bemutatkozhatott, Costa visszatérhetett, valamint a Bayern a legutóbbi négy szezon legjobb bajnoki rajtját produkálta. A győzelmi szériát három hazai, a Rostov, az Ingolstadt valamint a Hertha elleni meccsel bővítheti a rekordbajnok.






0-1 Robert Lewandowski 81′


0-2 Joshua Kimmich 92′


FC Schalke 04 – FC BAYERN 0:2 (0:0)

FC Schalke 04 Fährmann – Höwedes, Naldo, Nastasic, Baba – Stambouli (86. Kolasinac) – Bentaleb, Goretzka, Choupo-Moting, Konoplyanka (55. Embolo) – Huntelaar (67. Meyer)
Cserék Nübel, Geis, Kolasinac, Aogo, Riether
FC Bayern Neuer – Lahm, Martinez, Hummels, Alaba – Sanches (71. Kimmich), Alonso (61. Vidal), Thiago – Müller, Lewandowski, Ribéry (61. Costa)
Cserék Ulreich, Rafinha, Bernat, Green
Játékvezető Manuel Gräfe (Berlin)
Nézőszám 62.271 (teltház)
Gólok 0:1 Lewandowski (81.), 0:2 Kimmich (90.)
Sárga lapok Höwedes / Hummels, Sanches, Vidal, Thiago




A meccs hosszú összefoglalója:


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top