Bajnokok Ligája

„Ez egy nehéz csoport” – reakciók a BL-sorsolást követően

A legnagyobb várakozást az Atletico elleni meccsek övezik – a magabiztos Bayern viszont nem becsüli alá a csoport többi résztvevőjét sem.

fcbhippo largesixteentonine

Karl-Heinz Rummenigge: Az Atletico személyében egy nagyon igényes ellenfelünk van. A PSV ellen rég nem, a Rostov ellen pedig soha nem játszottunk. A Rostov elleni meccs nem csak egy távoli, de egy nem egyszerű utazás is. Ez egy olyan ellenfél, amelyet az embernek komolyan kell vennie és semmi esetre sem szabad alábecsülnie. Nagyon koncentráltan kell játszanunk. Ezzel remélhetőleg elegendő lesz a nyolcaddöntőbe való bejutás.

Carlo Ancelotti: Ez egy nehéz csoport, oda kell figyelnünk. Az Atletico tavaly már kiejtette a Bayernt a sorozatból, a Rostov pedig nagyon meglepett engem az Ajax elleni fölényes győzelmükkel. Az elmúlt szezonban az Eindhoven is csak büntetőkkel esett ki az Atletico ellen. Ez a csoport nem lesz egyszerű.

Philipp Lahm: Ha elakarjuk érni az elődöntőt, mint az elmúlt években mi mindig, akkor a kötelességünk túlélni ezt a csoportot – még ha az Atletico Madrid ellenében egy nagyon nehéz ellenfelünk is van. Idegenben legalább egyszer győzni kell, mindegy hogy Rostovban vagy Eindhovenben. És Madridban is kétségtelenül egy nehéz küzdelem lesz, de az Atletico elleni meccs nem revans az előző szezonért. Az már véget ért. Most minden a nulláról kezdődik.



Manuel Neuer: Mindenekelőtt annak örülök, hogy kétszer ismét játszhatunk az Atletico Madrid ellen. Az ember ilyenkor ízelítőt kap a kiütéses mérkőzésekre, amelyekre természetesen csoportelsőként szeretnénk kvalifikálni magunkat. A Rostov egy nagyon érdekes párosítás, azt gondolom közülünk egyikünk sem ismeri őket igazán. A PSV Eindhovent semmiképpen sem szabad alábecsülni, az elmúlt szezonban majdnem kiejtették az Atletico Madridot, két 0-0 után büntetőkkel épphogy kiestek a későbbi döntős ellen.

Jerome Boateng: Azt hiszem a sorsolás miatt nem panaszkodhatunk. Papíron egészen biztosan a Madrid a legerősebb ellenfelünk, de semmi esetre sem szabad az Eindhovent sem lebecsülnünk. Természetesen csoportelsőként akarunk továbbjutni a nyolcaddöntőbe, hogy lehetőleg ne egy másik csoport első helyezettjével találkozzunk majd.

Thomas Müller: Az Atletico ellen megakarjuk mutatni, hogy jobbak is tudunk lenni, mint a legutóbbi elődöntőben, ahonnan van még egy intézetlen számlánk. Nagyjából rendben van a csoport. Örülök az új Bajnokok Ligája szezonnak.

Mats Hummels: Nagyon örülök ennek a csoportnak, a három ellenfél közül még egyik ellen sem játszottam. Személy szerint mindig ezt kívánom egy sorsolás előtt. Hogy az Atletico Madridot, a Bajnokok Ligája egyik topfavoritját megkaptuk, az csak még igényesebbé teszi a csoportunkat.

Javi Martínez: Ez egy nagyon érdekes csoport, amelyben biztosan az Atletico Madrid a legerősebb ellenfél. Az elmúlt szezonban tapasztalatokat gyűjtöttünk Madridból, akik ellen még van egy benyújtatlan számlánk. Ezt a legjobban most a csoportkörben akarjuk kiegyenlíteni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top