Sajtótájékoztatók

Hummelst és Sanchest sajtótájékoztató keretein belül mutatták be

A hivatalos csapatbemutatás és a nyílt edzés előtt hívott össze konferenciát a klub.

13958200_1148745585196514_5405411068405087745_o

MATS HUMMELS:

A müncheni érkezéséről: Évek óta sok embert ismerek Münchenben. Nem jelent problémát számomra az újbóli beilleszkedés.

Az átigazolási díjáról: Természetesen ezek az összegek nagyon magasak. De ha ennyi pénz van forgalomban, érthetőek ezek az összegek. Mindig az a kérdés, hogy van-e rá pénz. A jó játékosokért az embernek több pénzt kell a kezébe vennie.

A BVB-vel való újbóli összetalálkozásával a Szuperkupa-döntőben: A szuperkupa egy nagyon különleges mérkőzés. Meglátjuk, hogy lehetőséghez jutok-e. Páran nem fognak jól fogadni, ennek ellenére számomra ez egy szép visszatérés lesz. Ha sorozatban 15-ször fütyülnek is ki ott, akkor sem fog változni a véleményem.

A döntésről, hogy a Bayernbe igazol: Ez a döntés egy hosszú, nehéz folyamat volt, sok fejtörést okozott számomra. A BVB és az FCB az egyedüli klubok, amelyekben játszottam. De a Bayern végülis a világ három legjobb csapatának egyikének számít.

Az EB-ről: Elegendően hosszú volt a szabadság, hogy az EB-t lezárjuk. Renatónak tegnap gratuláltam a megérdemelt címhez. Természetesen szívesen örültem volna, ha mindez fordítva történik.




RENATO SANCHES:

A müncheni érkezéséről: Pár hellyel már megismerkedtem, nagyon szeretem Münchent.

A Bayernnel való céljairól: Mindig megpróbálok az egyik legjobb lenni. Meglátjuk, hogyan alakul itt.

A MU-val és Mourinhoval kapcsolatos pletykákról: Mourinhóról semmit nem tudok mondani. A Bayernnél vagyok, a többi nem érdekel.

Az első benyomásairól: Már most az FC Bayern rajongója vagyok, szeretem az itteni atmoszférát. A hangulat egy kissé emlékeztet a Benficánál töltött időmre. Nehéz lesz, de gyorsan befogok illeszkedni. A csapat segít nekem. Minden jól fog alakulni. Megpróbálok a legjobbaktól tanulni és az egyik legjobb játékossá válni.

RUMMENIGGE:

Hummelsről: Carlo egy belsővédőt akart, gyorsan megegyeztünk Matsszal. Ő egy olyan játékost akart, mint Mats. Nagyon boldogok vagyunk, hogy újra működik a dolog.

Sanchesről: Renatót feltétlenül megakartuk szerezni. Az EB előtt már rég a látószögünkben szerepelt, az ügy a Benfica elleni BL mérkőzés során konkretizálódott. Az Európa-bajnokságon láthattuk micsoda kvalitásai vannak, szerencsénk volt, hogy előtte meg tudtuk szerezni őt.

Ismét Hummelsről: Mats volt az általunk áhított játékos a belsővédő pozícióban. Nagyon boldogok vagyunk, hogy visszatért

A BVB-vel való kapcsolatról: Nagyon nyugodt kapcsolatunk van a Borussia Dortmunddal. Biztosan ők jelentik a legnagyobb konkurenciát számunkra.

Az előttünk álló szezonról: A klub és az edző feladata egy generációváltást bevezetni. Nem csak Renato és Coman, Kimmich is egy fontos szerepet játszik mindebben.

A Schweinsteiger körülötti helyzetről: Sajnálom, ami történt vele Manchesterben. Talán ez is egy bizonyíték arra, hogy az FC Bayern emberibben, sportszerűbben bánik a játékosokkal. De nincsenek arra vonatkozóan gondolataink, hogy visszahívjuk őt.

ANCELOTTI:

Az új igazolásokról: Nagyon boldog vagyok, hogy ezt a két fantasztikus játékost a csapatomban tudhatom. Nem volt egyszerű őket megszerezni.

A BVB elleni párharcról: A játékosoknak még elég idejük van felkészülni. A szuperkupában jó állapotban leszünk. Ez lehet a szezon első címe, ezért fontos mérkőzésnek nézünk elébe.

Pepről: Guardiola egy jó bázist alakított ki. Megpróbálom mindig a legjobb megoldást megtalálni.

A keretben lévő konkurenciaharcról: Egy nagy konkurenciaharc teljesen normális a nagy kluboknál, jó motivációt jelent a játékosoknak. Sok játékosunk van és egy hosszú szezon áll előttünk.

Az amerikai útról: Azt hiszem, hogy ez a túra jót tett számunkra. A játékosok fejlesztették a kondíciójukat és valóban jól dolgoztak.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top