Átigazolási hírek

Ajánlat a Nantes fiataljáért?

Egy neves lap szerint a U19-es EB-győztes francia Haritért több milliót kínálhat a klub.

148e3222c3e0de350ac85db964b8d8e8

Bár a Bayern München képviselői az elmúlt hetekben leginkább arról nyilatkoztak, hogy nem szükséges további erősítés a csapatba, azt sem zárták ki, hogy megfelelő ár-érték mellett, valamint újabb sérüléshullámok esetén újra aktívak lesznek az átigazolási piacon. A legígéretesebb fiatal külföldi tehetségek megszerzésére egyre inkább nagy hangsúlyt fektet a klub, ezért az ilyen típusú játékosok érkezésére is bármikor számíthatunk.




Lehetséges, hogy a Nantes 19 éves középső középpályása, Amine Harit lesz a Bayern következő célpontja. Pár nappal ezelőtt egy ismeretlenebb francia lap számolt be a Bayern komoly érdeklődéséről, akik meg is figyelték a franciát a nemrégiben befejeződött – francia aranyéremmel zárult – U19-es EB-n. Most a jóval tekintélyesebb L’Equipe írt a Bayern konkrét, 8 millió euró körüli ajánlattételéről, amelyet ezen a nyáron tesznek majd a kreatív játékosért.

Harit tavaly a Nantes U19-es és B csapatában szerepelt, idén nyáron sorolták fel a proficsapatba, 2019-es szerződéssel rendelkezik.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top