Átigazolási hírek

Hivatalos: Hummels visszatér a Bayernhez!

Jelentős erősítés érkezett a bajorok védelmébe.

csm_64348-Hummels_Boateng_DFB_Getty_Images_1_58caa61492

Miután a Borussia Dortmund napokkal ezelőtt bejelentette Mats Hummels távozási kérelmét a Bayernhez, valószínűsíteni lehetett, hogy a játékos és a bajorok közötti egyezség mellett a klubok is hamar közös nevezőre kerülnek. Hétfőn, röviddel 12 óra után a Dortmund és a Bayern is hivatalos oldalán közölte a 27 éves világbajnok belsővédő klubváltását, aki 2021-ig kötelezi el magát anyaegyesületéhez, a német rekordbajnokhoz.

Rummenigge: „Örülünk, hogy Mats Hummels az FC Bayern mellett döntött. Mats a világ egyik legjobb belsővédője, vele a csapatunk minősége is még tovább növekszik.” Az orvosi vizsgálatokra kedden kerül majd sor és a legmegbízhatóbb hírek szerint 38 millió körüli összeg üti a BVB markát a 2017 nyaráig szerződésben lévő játékos értékesítéséért.

A Bayern München utánpótlásában kiképzett játékos 2008 januárja óta erősítette a Dortmundot, ahol összesen 307 tétmérkőzésen 25 gólt szerzett és 16 gólpasszt adott társainak. A figyelmet elsősorban kiváló védőmunkájával, nagyszerű kiugratásaival és rendkívül jól fejelőkészséségével hívta fel magára. A Bayern Münchenben mindösszesen két mérkőzést játszott a profik között.

https://www.youtube.com/watch?v=8hDTM5_PzUw

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top