Átigazolási hírek

Hivatalos: A Bayern leigazolta Renato Sanchest

2021-ig írt alá a portugál szupertehetség.

renato

Bombaként robbant az a hír, amelynek során a Bayern hivatalosan jelentette be az európai labdarúgás egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott Renato Sanches leigazolását. Sanches hétfőn a sikeres orvosi vizsgálatokat követően öt éves, 2021-ig szóló szerződést írt alá a német rekordbajnokkal.




„Renato Sanches hosszabb ideje a Bayern megfigyelése alatt állt. Boldogok vagyunk, hogy a nemzetközileg neves riválisok érdeklődése ellenére sikerült megszereznünk őt a csapatunkba. Renato egy dinamikus, párharcban erős és technikailag képzett középpályás, aki még tovább fogja erősíteni a csapatunkat.” – nyilatkozta Karl-Heinz Rummenigge.

Jan-Christian Dreesen, a Bayern pénzügyi szakembere a klub hivatalos oldalának tett nyilatkozatában elmondta, Sanchest 35 millió euróért sikerült a klubnak leigazolnia, amelyet további bónuszösszegek követhetnek – például a játékos világválogattba való jelölése vagy Aranylabda-győzelem esetén.

A 18 éves játékos fiatalkora ellenére a portugál bajnokaspiráns Benfica meghatározó emberévé nőtte ki magát, 24 bajnoki mellett 6 Bajnokok Ligája mérkőzésen – köztük a Bayern elleni negyeddöntő oda-visszavágón – is szerepet kapott, de 4 nemzeti kupameccsen is pályára lépett a profik között, ahol 20-án majd a Maritimo elleni döntőben léphet pályára.

A Zöld-foki szigeteki felmenőkkel is rendelkező 176 centiméteres középpályás két alkalommal a portugál válogatottban is pályára lépett, így akár a nyári megrendezésű Európa-bajnokságon is ott lehet a Magyarországgal egy csoportban lévő nemzeti csapat utazó keretében.

https://www.youtube.com/watch?v=mPragAmyeRs

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top