Egyéb

ÁPR.1: Pep mégis marad! Uli meggyőzte

Ha hinni lehet a kicker értesüléseinek, akkor elképesztő dolgot ért el Uli Hoeneß kedd délután, egy tárgyalás keretében. A német szaklap szerint a volt elnöknek sikerült meggyőznie Pep Guardiolát, hogy mégis maradjon még 3 évet Münchenben.

Uli az újságírói kérdésekre nem adott egyértelmű választ, viszont az a pár mondata nehezen érthető félre:

„Nemcsak szakmai érvekkel győzködtem, hanem egy TIKO-TAKO Time márkájú karórával is, amit Svájcból hoztam Pepnek” – mondta sokat sejtető mosollyal az egyik riporternek.

A megegyezést alátámasztani látszik a legújabb pletyka, mely szerint a Manchester City tulajdonosa, Manszúr Sejk hamarosan kivonul a futballéletből, így nem fogja finanszírozni Guardiola terveit. Tőzsdei források szerint a csökkenő olajárak komolyan megtépázták a sejk vagyonát és teveállományát, ráadásul a rap zenéért rajongó fia is inkább egy kosárcsapatot szeretne magának.

Guardiola maradásának viszont ára volt, mivel a katalán mester különböző feltételeket szabott a bajor klub vezetőségnek – állítja a kicker forrása.

  • Legfontosabb kikötése az volt, hogy a következő szezon prioritása a 100%-os labdabirtoklás elérése legyen és ne a BL-győzelem. Ennek megfelelően kérvényezte a sportigazgatónál, Matthias Sammernél, hogy a szezon végén távolítsák el a keretből Robert Lewandowskit és Thomas Müllert, mivel azok fegyelmezetlenek, túl sokszor lőnek kapura, viszont elég keveset passzolnak. Utóbbi ráadásul német is.
  • A katalán mester csatárposzton állítólag az általa leginteligensebb játékosnak tartott Philipp Lahmot tervezi bevetni, helyettesének pedig egy spanyol játékost nézett ki, akinek személyét egyelőre nem fedte fel, viszont elárulta, hogy egy „super-super Spieler”-ről van szó. A kicker szerint Diego Costa lehet a kiszemelt.
  • Emellett Pep azt kérte, a klub ne fáradozzon tovább Toni Kroos visszaszerzésén, mivel a német válogatott passzjátéka nem elég jó a tiki-takához.

Hoeneßék elvileg belementek a feltételekbe.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Ancelottival így mi lesz, de a BILD legfrissebb információja szerint Rummenigge és az olasz edző április 1-je óta már nem ismerősök a facebookon…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top