Bajnokok Ligája

Rummenigge: Olyan offenzívánk van, amelyet az ember nem feledhet

Kallén kívül pár játékos is nyilatkozott a torinói utat megelőzően.

0a6a8bc9-c438-11e5-a4f7-f80f41fc63ce

Rummenigge:

A védelem helyzetéről: Alaba és Kimmich a magasságbeli méretüktől függetlenül eddig jól teljesítettek hátul. Bízunk bennük. Elől pedig természetesen van egy olyan támadó offenzívánk, amelyet az ember nem feledhet el, amely mindig arra törekszik, hogy egy vagy több gólt szerezzen. Thomas Müller és Robert Lewandowski biztosan nem vált ki éljenzést a Juventus számára.

Mandzukicról: Számomra ő egy szívesen látott ember, mert a góljának köszönhetően is nyertük meg a 2013-mas Bajnokok Ligája döntőt Londonban. A történelmünkben egy fontos szerepet játszik.

Az ellenfélről: A Juventus sikerei nem véletlenek, a klub nagyon jól van nem csak a pályán, de azon kívül is felépítve. A Juventus már az én időmben, az Internél eltöltött időszakom során is Olaszország klubja volt.

Uli Hoeneß-ről: Még nem beszéltem vele a terveiről. Olvastam, hogy először egy kicsit nyaralni akar, utána dönt a jövőről. Fogalmam sincs mi lesz. Ha újra elnök akar lenni, akkor valószínűleg az is lesz.

[rule margin=”20″ style=”rule-double” ]

Müller: Természetesen örülök Mandzukicnak, mindig szép az egykori társakkal találkozni. A meccsről annyit, hogy két topmeccs lesz, ennek megfelelően célratörőek leszünk holnap. Az elmúlt hetekben egészen jól csináltuk, magabiztosan vágunk neki a párharcnak.

Robbenről: A Juve tavaly a döntőig menetelt, most újra a topon vannak. Ez egy nagyon jó csapat, erről nem szükséges sokat beszélni. Nehéz, de szép mérkőzés lesz.

Lewandowski: Az első perctől kezdve jól kell játszanunk. Jelenleg az egész csapat jól funkcionál, a kisebb problémák ellenére a védelem is. Nagyon koncentráltnak kell lennünk és azt kell játszanunk, amelyet a legtöbbször szoktunk. Kimmich nagyon jó. Reméljük, holnap is ilyen jól fog teljesíteni.

Ribéry: Ez a Bajnokok Ligája, a legmagasabb nívó. Készen állunk, 100 százalékon vagyunk. Okosan és türelmesen kell játszanunk, de nehéz meccs lesz. A Juve jól védekezik és nagyon jól kontrázik. Ez egy tapasztalattal teli csapat.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top