Bundesliga

Pep: Götze, Ribéry és Tasci készen állnak

Guardiola a Darmstadt elleni bajnokit megelőzően tartott sajtótájékoztatót.

pepaa

A személyi helyzetről: Götze és Ribéry ott lehetnek a Darmstadt elleni keretben, de természetesen további edzésgyakorlatokra van szükségük. Készen állnak, fittek. Nem tudom még, hány percet játszhatnak. Tasci is debütálását ünnepelheti.

A koncentrációról: Csak lépésről lépésre, meccsről meccsre gondolkozunk. Most a Darmstadtra fókuszálunk, utána két napunk lesz, hogy a Juventusról beszéljünk.

Alabáról: Tíz éven belül a Bayern München egyik legjobbjaként fog a történelembe vonulni. Nagy megtiszteltetés, hogy az edzője lehetek.





A Darmstadtról: Nekik vannak a legjobb rögzített szituációi, ebből élnek és ezeket meg kell akadályoznunk. Utánunk és a Borussia Dortmund után továbbra is az övék a liga legjobb idegenben szereplő csapata. Nem szabad félvállról vennünk őket.

A Darmstadt helyzetéről az 5 eltiltott hiányában: A játékstílusuk ugyanaz marad. Ez egy különleges csapat, amely nagyon mélyen védekezik.

Tasciról: Nagyon örülök, hogy itt van. Nagyszerű személyiség, nagyon jó a labdával is.

Benatiáról: 2-3 edzésgyakorlatot teljesített, de három-négy hónapig hiányzott. Nem valószínű, hogy 90 percig játszani fog.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top