Interjúk és nyilatkozatok

Alonso: Nagyon tiszteljük a Juventust

A Bayern középpályása a soron lévő bajnokiról, a keddi BL meccsről és Ancelottiról is megszólalt.

xabi

A Juventus kiemelkedő formájáról: Tudjuk, hogy az elmúlt három hónapban különösen jó formában voltak, 15 mérkőzést nyertek meg egyhuzamban. Nagyon tiszteljük őket, ezt ők is nagyon jól tudják. Azt hiszem, egy nagyon kiegyenlített párharc lesz, nincs favorit. A topformánkat kell szállítanunk, hogy megverjük őket. Tudják, hogy az ilyen nagy meccseken hogyan álljanak a dolgokhoz.

A Darmstadtról: Valószínűleg egy hasonló mérkőzés lesz, mint a kupában. Nagyon mélyen és összetetten védekeznek. Türelmesnek kell lennünk. Remélhetőleg ezúttal kissé könnyebb dolgunk lesz, mert a kupameccs nagyon nehéz volt számunkra.

Egy lehetséges középhátvéd szerepről: Természetesen fel kell készülnöm rá. De azt hiszem, hogy a srácok, akik legutóbb játszottak hátul, nagyon jól teljesítettek. Végül az edzőnek kell eldöntenie ezeket a dolgokat. Mindenesetre legutóbb a középpályán edzettem.





Az Arturo Vidal körülötti hercehurcáról: Nem volt szép, amit az elmúlt hetekben tudósítottak róla. A klub és a csapat támogatásával nagyon stabilan érzi magát. Az elkövetkezendő hetekben nagyon fontos lesz számunkra, ez kétségtelen. Mindig a legjobbat akarja nyújtani, ő egy igazi győztes típus.

Carlo Ancelottival való lehetséges kapcsolatfelvételéről: Pár hónap múlva nagyon sokat kommunikálhatunk, de még nem. Örülök neki, mindig nagyon szoros kapcsolatunk volt egymással. Csak a következő szezontól érkezik, lesz még időnk beszélni róla.

A Juventus stadionjában uralkodó tüzes hangulatról: Meglátjuk mi fog történni. A legfontosabb, hogy a játéktér ugyanolyan mint mindig. Forró és hideg stadionokban játszottam már, de a pokolban még soha.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top